FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dedesubturile transferului lui Rotariu la Club Brugge » Care a fost adevărata sumă pentru care s-a făcut transferul și ce alte dezvăluiri fac jurnaliștii belgieni

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 februarie 2017 13:24

Deși suma vehiculată inițial pentru transferul lui Rotariu a fost de 2,2 milioane de euro, presa din Belgia scrie că suma reală achitată pentru jucătorul de 21 ani a fost de doar două milioane de euro.

Jurnaliștii belgieni de la nieuwsblad.be mai scriu că Rotariu a fost abia a treia opțiune a lui Club Brugge, care s-a orientat către fostul dinamovist abia după ce a fost refuzată de alți jucători.

Mai întâi, Brugge a dorit să-l transfere pe Mathie Dossevi, oferindu-i lui Standard Liege cinci milioane de euro, oferta fiind declinată de echipa lui Răzvan Marin.

Ei s-au orientat apoi către israelianul Tal Ben Haim, de la Maccabi Tel Aviv, pentru care ar fi fost dispuși să ofere 4,5 milioane de euro, israelienii refuzând și ei oferta.

În final, Club Brugge a decis să înainteze oferta către Dinamo pentru Rotariu, pe care îl avea în vizor încă din decembrie, anunță aceeași sursă.

Până să negocieze cu Rotariu, oficialii belgieni s-au mai aflat în tratative cu un alt jucător din Liga 1, Andrei Ivan, dar CSU nu a vrut să renunțe la jucătorul său până la vară.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
duta_dd
duta_dd  •  01 Februarie 2017, 20:05

CE STIRE FANTASTICA A DESCOPERIT *** :))))))) BRAVO ***!:

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mmvv80
mmvv80  •  01 Februarie 2017, 17:08

copilu e bun, dar ieftin . daca-l plimba prin cupe europene macar tururi preliminari ca nu prea se califca dinamo in grupe, ii dubla sau tripla pretu . dar s-au garabit sa-l vanda si acuma nu stiu daca prind playoff-ul dar garantat nu retrogradeaza anu asta cum zic unii

juliusmad
juliusmad  •  01 Februarie 2017, 16:55
Postat de dinamo_fan pe 01 Februarie 2017, 16:08

eu cred ca la Becali si daca se topesc alea 37 de milioane si se ajune la 2 milioane...tot nu da banii aia despagubiri armatei. Becali nu ma scoate de mult bani din buzunar. A vandut si a reinvestit 1/3 sau 1/4. Dincolo Negoita a scos bani buni din buzunar ca sa ajunga actionar majoritar la Dinamo si sa scape de datorii.

meriti o tocanita :))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează