FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Degetul mijlociu al lui Bonetti l-a cucerit pe MM: "Îmi place acest antrenor"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 04 septembrie 2012 11:32

Acuzat violent de Gigi Mulţescu şi pus la zid de aproape toată presa şi toată lumea din fotbalul românesc pentru că le-a arătat degetul mijlociu celor de pe banca Astrei, dar şi spectatorilor prahoveni, la finalul meciului Astra - Dinamo 1-0, Bonetti şi-a găsit un aliat surprinzător. E vorba despre managerul echipei care e principala şi tradiţionala rivală a roş-albilor.

Mihai Stoica a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Bonetti. "Îmi place acest antrenor, aceasta e părerea mea. Spun unii că e arogant? Hm, păi, şi Mourinho e arogant, care e problema?", a spus oficialul din Ghencea.

Atitudinea lui Stoica e determinată şi de faptul că Bonetti e în război deschis cu fraţii Ioan şi Victor Becali, persoane cu care şi MM se află în relaţii extrem de încordate de ceva timp.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (63)
cosmin-niko
cosmin-niko  •  04 Septembrie 2012, 16:08

iti place nebunule,vrei prospaturi din italia,nu-ti mai place jiji

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  04 Septembrie 2012, 15:11

MM Traseista a vazut ca bonetti are degetul gros, si cum il mananca in fund a zis ca i antrenor bun,,,)))) poate vrea sa se lipeasca si el cu ceva i -a cazut cu tronc,,,, mai ales ca lui MM ii plac aia mai arogantzi asha,, eventual care dau si cu palma,,,))))

insurgentul.
insurgentul.  •  04 Septembrie 2012, 15:06
Postat de samertx pe 04 Septembrie 2012, 15:05

Razboiul meu s- a terminat din Epoca de Fier, dar nickul tau e combativ . Cu punct:)))

Stiu ca e foarte combativ, tocmai ca sa-si dea seama si frustratii ca si tine!

Vezi toate comentariile (63)
Comentează