FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Degringoladă la Steaua: "Doar el poate readuce echipa pe linia de plutire"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 martie 2017 22:32

Dinu Gheorghe, fostul președinte al Rapidului și al Astrei, susține că singurul om care poate readuce echipa Steaua pe linia de plutire e patronul Gigi Becali.

"Singurul care poate face ordine, ca Steaua să reintre pe un drum normal, e domnul Becali. MM și Reghecampf au apărut umăr la umăr în conferință, dar singurul care poate face liniște e domnul Becali.

Cei doi au altă treabă la echipă, ei trebuie să facă echipa să joace bine, nu să înceapă dispute cu Pițurcă sau cu jurnaliștii. Povestea asta cu brânza nu trebuia spusă. Subiectul era deja închis și așa trebuia să-l lase", a declarat Dinu Gheorghe la TV Digi Sport.

Citește și: MM and the cheese factory » De ce nu a ajuns oficialul Stelei la meciul cu Zurich :) » De la intersecția cu alcoolul la fântâna de brânză 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
daweroirl
daweroirl  •  04 Martie 2017, 08:37
Postat de valyomanyd pe 03 Martie 2017, 23:10

Alooo, domnul Vama, la echipa unui cioban trebuie sa se vorbeasca despre branza, doar nu s-o vorbi de avioane cu reactie :)))

Iar la voi despre Iehova si zugraveli...

1618597915124142
Alexandru Chis  •  04 Martie 2017, 07:14

"Daca n-ai un batrin... sa-ti iei unul!". Corect punctul de vedere al lui "Vama". Daca interventia Anei-Maria a fost una neavenita, aidoma ceei de la confernta de presa a "siamezilor", tot atit de adevarat ca cel care instiga si care "scormone in gunoaie" este acest Decebal Radulescu, un fel de "om al casei cu saminta de scandal" pripasit pe la Digi si "promovat cu obstinenta" de catre un personaj anti-stelist convins.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  03 Martie 2017, 23:40

Dinu Gh din serialul " tanar si nelinistit " !! Asta pe bune e cel mai mare demagog din europa de la razboi incoace !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează