FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII TÂRGU JIU

Degringoladă totală la Pandurii: "Jucătorii n-au mai fost plătiți din decembrie" » Care e situația lui Săpunaru înaintea meciului cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2016 21:51

Edward Iordănescu a vorbit despre situația economică a clubului Pandurii Târgu Jiu în aceste momente. Complexul Energetic Oltenia i-a înștiințat pe oficialii echipei de fotbal că nu vor mai da bani începând cu sezonul viitor.

"Traversăm o perioadă nefericită și factorii externi contează foarte mult în moralul echipei. Chiar dacă noi încercăm să-i focusăm pe jucători doar la fotbal e greu pentru că se gândesc și ei la problemele echipei.

Echipa poate să-și ia licența pentru la anul și să participe în cupele europene. Ultimul salariu pe care băieții l-au văzut e cel din decembrie. Problema e că a fost anunțat în mod oficial că nu ne vor mai fi virați banii de CEO. Sunt dispus să merg până la capăt și asta le-am transmis și băieților. Nu aș dori nimănui să fie în locul meu, să vadă o echipă de pe locul 2 în această situație, să vadă jucătorii cum sunt la antrenamente", a spus Edward Iordănescu la Digisport.

"Săpunaru are o entorsă și azi s-a antrenat separat. Sunt șanse destul de mici să joace cu Dinamo. E o pierdere pentru noi dacă nu va juca" Edward Iordănescu

"Aș fi încântat să jucăm cu Dinamo pe Arena Națională. Ați văzut și dumneavoastră că iarba de pe Ștefan cel Mare nu se prezintă în condiții prea bune. Ar fi în interesul fotbalului să jucăm pe Arena Națională" Edward Iordănescu

Dinamo și Pandurii se vor înfrunta în etapa a 3-a din play-off, duminică, de la ora 20:30, în direct la Digisport 1, Dolcesport 1, Look tv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1079406405412824
Paul Luchian  •  16 Martie 2016, 08:04

Degringolada?Pai,se apropie meciul cu dinamo,nu?

steaua.libera
steaua.libera  •  16 Martie 2016, 01:15

Referendum: vor romanii sa susțină in continuare Pandurii? Răspunsul il intuim cu toții!

samertx
samertx  •  15 Martie 2016, 23:12

” Amurg Pe seară, la geamuri, un nour violet si de aramă, Pe drum, l-aceeasi oră, se târâie un lant de fier, Si coincidente aranjate pe-o tristă gamă -- Azi iar mi-i frică... si cred, si sper... O zi fără anotimp si ordine militară, Si prin vecini s-aud mici pregătiri de masă, Însă produsele au început să dispară -- Si multi au plecat, si noapte se lasă. Cu totii spun că bine le-a făcut Sau că un geniu se va naste -- Iat studiul creste cu tactul tăcut... O fiintă supremă, dintre noi, ne cunoaste. ” Yedi ”nu ne vor mai fi virați banii de CEO” după ce l-a uitat pe săracul ” către ”

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close