FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA, AZI, 21:00, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Delegare cu noroc pentru Astra » CCA a desemnat arbitrul care va conduce derby-ul cu Steaua

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 27 septembrie 2014 21:30

CCA a anunţat astăzi numele arbitrului care va conduce derby-ul dintre Steaua şi Astra, iar giurgiuvenii au motive să fie bucuroşi.
Cu Ovidiu Haţegan la centru, echipa lui Ioan Niculae a învins-o ultima dată pe Steaua. Se întîmpla pe 21 august 2011, cînd giurgiuvenii se impuneau pe teren propriu cu 2-1. Aceasta este şi ultima înfrîngere a campioanei în meciurile în care a fost condusă de Haţegan. De atunci au urmat 4 victorii şi 3 remize. Asisenţi vor fi Marius Nicoară şi Daniel Mitruţi.

Meciul dintre Steaua şi Astra va avea loc duminică, de la ora 21:00, pe Look TV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
steaua1948
steaua1948  •  29 Septembrie 2014, 02:08
Postat de forumeer pe 27 Septembrie 2014, 23:00

Asta si Kovacs, prietenii lui instalatorului Voooma. Avem de jucat vs 14 maine. Asta e, trebuie sa fim mai buni chiar si asa!

Da frate, dar sa o luam logic, cand un jucator este iertat de 2 galbene dupa ce a faultat de la accidentat la umar pe Rusescu, acel barbos de la Astra nu a luat galben, apoi a facut un hent in careul stelei, nici atunci nu a luat galben, tocmai dupa cateva minute bune a fost si el sanctionat cu galben si cand il blochezi prin fault clar ca buna ziua pe Chipciu si Sanmartean in careu ca sa nu inscrie, cateodata poti sa te numesti Real sau Barca, nu poti scuipa contra vantului, ca te scuipi pe tine, plus ca am dat de 2 ori in bara, ala a fost ghinion. Pacat ca nu mai este Meme sa ne apare la televizor cand suntem furati, asa cum au facut altii de la alte echipe" A fost macel, macel in dir

steaua1948
steaua1948  •  29 Septembrie 2014, 01:55
Postat de steaua1986forever pe 27 Septembrie 2014, 22:32

bai, tu esti ruda cu HOTI-GAN asta...este cel mai slab arbitru din liga1, un individ care pentru 50 euro il omoara pe ta-su......tie nu iti e rusine ma sa ii faci reclama pe aici? Sa ii transmiti ca daca cumva indrazneste duminica sa fure macar o secunda Steaua si sa primeasca din nou ordine de la din0 Vuma....s-ar putea sa fie ultimul lui meci in liga1.

Deja ne-a furat, nu a dat 2 galbene clare lu ala de la Astra cu barba care il faultase pe Rusescu si apoi facand hent careu in atac, nu imi vine acum numele si sa nu ne acorde macar unul din cele 2 penalty-uri la Chipciu si la Sanmartean, daca era dinamomuia sareau toti pe la televizor cum ca au fost furati,"a fost macel, macel, macel", noi nu am spus nimic, chiar daca am fost dezavantajati clar, numai o echipa profesionista putea face asa ceva, adica necomentand la cele 2 faze, deoarece faptul e consumat si cfr este ajutata, Duckadam a spus ca vrea si el la dinamo kiev un arbitraj cum a fost cel pt Astra, a spus asta in modul cel mai profesionist si cel mai logic si cu un subinat

steaua1948
steaua1948  •  29 Septembrie 2014, 01:43
Postat de bogdany79 pe 27 Septembrie 2014, 23:05

Se stie ca Hategan e arbitrul CFR-ului. A fost permanent anti Steaua. Sunt 6, 7 meciuri in care ne-a ciupit bine de tot. Maine va face jocurile clujenilor ajutand Astra sa nu piarda! Dinu Gheorghe si Muresan nu dorm...

Se pare ca ai avut perfecta dreptate, am fost furati clar, ala barbos care la faultat pe Rusescu nu a luat galben si apoi a mai facut un hent in careu si nici atunci nu a luat galben, dar a luat mai tarziu un galben, nici nu mai trebuia sa fie pe teren, ca trebuia eliminat de mult, apoi am avut si 2 penalti-uri clare la Chipciu si Sanmartean si nu a vrut sa dea nici daca era o reluare pe ecran si doar ca cfr sa ne ajunga si de ce nu dinamomuia de ce nu si pe ei sa ii ajute, totul numai ca STEAUA sa nu ia campionatul, ca prea a luat 2 campionate, facand praf toate echipele pretendente la titlu:Astra, petrolu, cfr, de dinamo nu are rost sa vb., ca nu mai este o pretendenta la titlu de 3 ani

Vezi toate comentariile (16)
Comentează