FOTBAL  »  Superliga  »  RETROGRADARE

Delegare cu probleme înaintea meciurilor decisive din subsolul clasamentului. CCA a făcut o modificare după cîteva ore

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2015 11:08

Concordia Chiajna are nevoie de toate cele 3 puncte din meciul de azi cu Petrolul (18:45, Digi2, Dolce1, Look Plus și liveTEXT GSP.RO) pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare. Ilfovenii trebuie să aștepte și rezultatul de la Brașov - Gaz Metan (18:45, Digi1, Look TV, liveTEXT GSP.RO), unde oaspeții nu trebuie să cîștige. 

Ziua a început cu un scandal în jurul partidei dintre Chiajna și Petrolul. Așa cum site-ul FRF-CCA anunță, Irina Mîrț este observator la partida de la Chiajna.

Interesant este că Mîrț este partenera de viață a lui Ioan Rusu, fostul director general de la compania "Transgaz", cea care este principalul sponsor al celor de la Gaz Metan Mediaș.

De asemenea, Ioan Rusu a fost și președintele clubului, însă acum nu mai are funcție oficială acolo. A rămas însă în anturajul echipei și participă la majoritatea meciurilor.

Ioan Rusu și Iirina Mîrț au un copil împreună, însă nu sînt căsătoriți.

Contactată de Gazeta Sporturilor, Irina Mîrț a replicat: "Nu există nici un fel de incompatibilitate aici. Eu nu sînt măritată cu Ioan Rusu. Oricum, el nu mai este președinte la Gaz Metan, în prezent nu are nici o funcție. Tocmai pentru că voi, presa, creați acest scandal, nu o să mai merg la meciul ăsta".

Spusele Irinei Mîrț s-au adeverit. La doar cîteva momente după ce Gazeta a discutat cu ea, pe site-ul FRF-CCA a apărut numele lui Augustus Constantin în dreptul observatorului. (foto capturi).

irina mirt

augustus

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  27 Mai 2015, 13:45

...o mare prostie ....ce ati avut cu observatorul ?...mai bine va luati de petrolu care o sa faca doar act de prezenta ...

vladutz13
vladutz13  •  27 Mai 2015, 12:35

Ati atacat-o chiar degeaba, asa legaturi la a 10-a legatura.... dovada ca femeia imediat s-a recuzat. Urat.

halpinus.drogatus
halpinus.drogatus  •  27 Mai 2015, 11:39

gaz metan are nevoie de 3 pct sa fie sigura de ramanere in liga 1, baietii joaca in echipament joma, s-ar putea sa il deruteze pe Istvan Kovacs

Vezi toate comentariile (8)
Comentează