FOTBAL  »  Superliga  »  DELEGĂRI

Delegări-surpriză la meciurile Stelei și ASA-ului » "Coșmarul" roș-albaștrilor a fost trimis la Giurgiu

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 mai 2015 09:42

Steaua - FC Botoșani va fi condus de bucureşteanul Marius Avram, arbitru care a mai fost delegat de CCA la alte trei meciuri ale Stelei în actualul sezon al Ligii 1. 

Cu Avram la centru, Steaua nu a pierdut nici o partidă, s-a impus cu FC Botoşani în tur şi cu U Cluj şi a mai bifat un rezultat de egalitate în deplasarea de la Craiova.

Și ASA are "talismanul" ei

CCA l-a delegat la meciul de la Giurgiu pe olteanul Sebastian Colţescu. Acesta a primit un nou meci în prima ligă după ce a greşit grav la partida de pe Arena Naţională de acum două etape dintre Steaua şi Chiajna.

Cu Colţescu la centru, ASA Tg. Mureş nu a pierdut nici un meci în acest sezon, reuşind victorii cu Ceahlăul, U Cluj, CSMS Iaşi şi Viitorul.

De partea cealaltă, Astra a fost arbitrată de trei ori de Colţescu în acest sezon, contabilizînd două remize şi o singură victorie. Colţescu va fi ajutat la cele două tuşe de Aurel Oniţa din Constanţa şi de orădeanul Ciprian Danşa.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (125)
lucianfocus
lucianfocus  •  24 Mai 2015, 18:19
Postat de oviatapentrusteaua pe 24 Mai 2015, 15:12

În 2008, cel mai generos finanţator al PD-L la nivel naţional a fost, potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial, „cetăţeanul” Arpad Paszkany, cu 1,45 milioane de lei. UNDE LUCRA BURLEANU IN 2008? Consilierul lui Basescu la Cotroceni din partea PDL, se duce in spate la poarta doi si lua valizele cu bani mita aduse de Paszkany si le ducea in biroul Marinarului.

bai ***...iar cfr e de vina? :))) ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lucianfocus
lucianfocus  •  24 Mai 2015, 18:18

rusine w.csbx ..cea mai blatista echipa din istorie si rusinea din euroPA !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

guyencea
guyencea  •  24 Mai 2015, 17:57

steaua CAMPIOANA BLATURILOR!!

Vezi toate comentariile (125)
Comentează