FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Demascat! Arpad Paszkany a negat că ar fi acordat vreun interviu, însă jurnaliştii au venit cu înregistrarea

Articol de GSP - Publicat marti, 25 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 25 noiembrie 2014 11:52

Arpad Paszkany a vorbit pentru Adevărul susţinînd că interviul acordat pe 13 noiembrie pentru Ştiri de Cluj ar fi fost fabricat. 

- N-aţi comentat în niciun fel plecarea antrenorului Vasile Miriuţă...

Arpad Paszkany: N-am comentat-o, fiindcă din februarie nu mai am nici o treabă cu fotbalul. La CFR, toate deciziile sînt luate de preşedintele Iuliu Mureşan şi de membrii staffului executiv. 

- Şi totuşi am văzut că, săptămâna trecută, aţi vorbit pentru un site din Cluj despre situaţia CFR-ului...

Arpad Paszkany: Acele declaraţii mi-au fost atribuite, fără ca eu să vorbesc cu nimeni. De altfel, nici nu sînt în ţară şi sînt uimit cum apar declaraţii date de mine cînd, repet, n-am vorbit cu nimeni”, a afirmat Parkany pentru Adevărul.ro.

Cei de la Ştiri de Cluj au înregistrat interviul şi au postat înregistrarea pentru a-l demasca pe fostul patron al CFR-ului.

Ascultă AICI înregistrarea interviului!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
daniaania
daniaania  •  27 Noiembrie 2014, 14:02
Postat de steaua1986forever pe 25 Noiembrie 2014, 18:09

mai dani0nania (nume predestinat ?), daca nu zici nimic de pixelul albastru .....nu ai nici un farmec. P.S Baga si faza aia cum ca jurnalistii de acolo sunt platiti cu branza, sigur tine la vreo 3-4 indivizi pe aici. De fapt, uitasem, "domnul Paskany" e un inger.....

Nu este nici el nepatat, ma refeream la jurnalisti care pluseaza pt.senzational.Comentariul tău...

catalin_cj
catalin_cj  •  26 Noiembrie 2014, 18:12
Postat de jalabert pe 25 Noiembrie 2014, 15:14

paguba-n ciuperci. oricum la roman ii place mai,mult can-canul politic decat fotbalul. nu mai este fotbalul la moda. acum baietii crapa seminte ascultand pe basescu, ponta sau johannis.

stai linistit ca in general e romanul mare amator de can can pe langa orice subiect. ma uit cum dupa toate meciurile, indiferent cum se incheie ele si cat de bine/prost joaca echipele favorite majoritatea se porcaie pe aici fara mila. nu stirga nici una haide steaua, hai dinamo, rapid sau alta echipa ci numai cearta, ca ala de acolo fura mai mult decat a furat al meu. penibil la maxim. nu se vorbeste de fotbal sau de sport in special. gsp si prosport a ajuns o fereastra unde toti isi vbarsa dejectiile si frustrarile de peste zi. sunt cativa care chiar indeamna la asta, pe aici pe site, nu suporteri adevaarti stati linistiti ci oameni care forteaza cresterea traficului pe siteuri

steaua.libera
steaua.libera  •  25 Noiembrie 2014, 18:14
Postat de daniaania pe 25 Noiembrie 2014, 15:59

Il cred, deoarece multi dintre jurnalisti' pun de la ei ' te miri ce subiecte..Omul a dat interviuri for ever fara probleme. Se incearca denigrarea lui mai ales ca nu prea este prin tara.Din dorinta de SENZATIONAL vor subiecte.

Esti spalat pe creier, iar ungurul mafiot e Dumnezeul tau. Asculta ba inregistrarea!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează