FOTBAL  »  Superliga  »  PLECARE

Demisie-șoc în Liga 1 în această dimineață! Și-a luat rămas bun de la jucători și a părăsit echipa

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2016 12:35

Antonio Conceicao a demisionat de pe banca lui CFR Cluj în această dimineață, iar șefii clubului se grăbesc să îi găsească înlocuitor.

DolceSport anunță că tehnicianul lusitan și-a luat deja la reverdere de la jucători și cel mai probabil în locul său va veni Vasile Miriuță.

Este o nouă plecare șoc după cea a lui Iuliu Mureșan, care a părăsit formația după 13 ani. Conceicao a fost săptămâna aceasta la antrenamentele echipei, însă problemele financiare l-au determinat să plece.

Sursa citată susține că Vasile Miriuță este așteptat la negocieri duminică. Acesta e liber de contract după plecarea de la Energie Cottbus.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (48)
haideusicfr
haideusicfr  •  26 Iunie 2016, 13:28

CFR este un club privat 100%.Cu stadion propriu ,jucatori adusi pe contracte corecte,echipa defavorizata de FRF si arbitri,etc.Banii despre era vorba au fost banii lui Paskany.Nu i-a furat,a vrut sa-si recupereze investitia.In afara de un posibil impozit neplatit nu este nici o problema. Oricum a fost ascris istorie.In Ch League.Fara ajutorul nimanui.Steaua inarfara de victorii anonime cu echipe de amatori ,cu tot sprijinul FRF nu e capabila de nimica.

ando89
ando89  •  25 Iunie 2016, 15:20
Postat de samertx pe 25 Iunie 2016, 14:44

Metre, stăteam, așa, pe gânduri, mi se întâmplă rar, și m-a străfulgerat sistemul prin care sunt promovate valorile actuale, prin ce mijloace li se face publicitate și prin ce pârghie sunt ridicate, ca subiecte, la voleul forumistic. Mi s-a poivit un prenume ce dă senzația de răcoare pe canicula asta: Codruța. :))

Codruța știe urca mingea la panou, de acolo o coboară judecătorii și presa o umflă și dezumfla.

ando89
ando89  •  25 Iunie 2016, 15:18
Postat de utraian pe 25 Iunie 2016, 14:31

Bai limbric, poti sa dezbati un subiect anume, fara sa te f grija de Jj? Ce treaba are *** cu prefectura? Din partea mea poti sa-l iei si pe JJ dar si pe Paszkany si sa jucati bambilici la mititica, oricum niciunul dintre voi nu valoreaza nici cat o ceapa degerata. Crezi ca ma ataci pe mine daca intr-o discutie despre CFR si Paszkany, tu pomenesti despre obsesia ta: *** de Gigi?

***, jiji egal Steaua, ca să nu zic FCSB, capisci? Cred ca ești un udemerist iredentist la ce putere de înțelegere ai:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează