FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Denis Alibec anunță când revine pe teren și vorbește despre plecarea de la FCSB: "10 milioane? E ok!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iulie 2017 18:50

Denis Alibec a ratat primul cantonament din Slovacia al celor de la FCSB și nici în stagiul de pregătire din Olanda n-a jucat în vreun amical.

Atacantul de 26 de ani susține că va fi apt 100% abia în primul meci de campionat, când i se va vindeca accidentarea la mușchii inghinali.

"Am intrat deja în antrenamentele normale și cred că o să fiu apt abia la primul meci de campionat. Mai am încă dureri, nu cred că o să-mi treacă prea curând, dar voi începe să joc așa și să forțez.

Nu s-a discutat despre o posibilă operație, mușchiul a fost inflamat destul de tare și mi-a luat ceva timp să revin. Posibil voi juca și în meciul de vineri câteva minute, acum să vedem cât timp va decide Mister", a declarat Alibec.

"Nu știu cum o să fie concurența cu Gnohere, vom vedea când o să fiu apt sută la sută de joc. Nu decid eu cine intră pe teren. Dacă o să fie nevoie de amândoi într-un meci cu siguranță vom juca amândoi" Denis Alibec

"10 milioane? E ok!"

Vârful roș-albaștrilor a vorbit și despre o eventuală plecare a sa de la FCSB și consideră că suma de 10 milioane de euro în schimbul său e cea corectă.

"Eu nu știu nimic despre ofertele pentru mine, nu pot să plec singur de aici, sunt jucătorul Stelei. E ok să dea cineva pe mine 10 milioane. Mi-ar plăcea să ajung în orice campionat puternic din Europa, dar mai întâi să mergem noi în grupe și după vom pleca sigur. Nu mai sunt copilul de la Inter, m-am maturizat știu ce vreau de la cariera mea", a adăugat Alibec.

"Îmi doream să joc meciurile echipei naționale, am fost supra solicitat cu antrenamentele și a apărut această problemă pentru mine. E clar că trebuia să facem mai multe puncte în grupa pentru preliminariile Mondialului. Nu pot să-mi dau eu cu părerea despre domnul Daum, sunt alții care trebuie să o facă. Când ajungem la un turneu final? La ăsta n-ajungem sigur că nu mai avem nicio șansă... Ne uităm la televizor, n-avem ce să facem" Denis Alibec

"Îmi place foarte mult de Dică, eu n-am apucat să lucrez foarte mult cu el, dar se implică și vom face treabă bună împreună. A fost colegul meu de cameră la Viitorul și acum a ajuns antrenorul meu" Denis Alibec

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
blatistu49
blatistu49  •  06 Iulie 2017, 20:56

HA HAAAA 10 milioane bancul zilei JIJI nu mai scoate banii de pe el e lent si se ineaca in fum nici camilele nu iau teapa cu el

Vezi toate comentariile (1)
Comentează