FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Denis Alibec, meci special cu Lazio în Europa League! Un apropiat dezvăluie: "Are ceva cu Italia"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 19:22

FCSB joacă joi, 15 februarie, pe teren propriu cu Lazio, în manșa tur din șaisprezecimile Europa League. Partida care începe de la ora 22:05 și poate fi urmărită liveTEXT pe GSP.RO este una deosebită pentru Denis Alibec, despre care Lovin spune că va fi motivat suplimentar. 

"Alibec are bilanţ bun în cupele europene. Sperăm sau cel puţin eu sper să joace şi să o facă cânt mai bine. El are şi ceva ambiţii legate de Italia pentru că a fost acolo şi nu a reuşit să se impună nici la Inter, nici la Bologna.

Acum e greu să vorbim de Italia (n.r. de o revenire). Cred că unui jucător care nu reuşeşte la două, trei echipe dintr-un campionat i se duce vorba şi apoi e greu să se mai întoarcă acolo. Însă el probabil în momentul de faţă şi-a luat gândul de la un transfer", a zis Lovin la Telekom Sport. 

...despre meseria de impresar: "Să spunem că a fost o perioadă de iarnă foarte obositoare pentru mine, ca agent. Foarte multe telefoane, mailuri, discuţii, deplasări, întâlniri. Când tragi linie la sfârşit şi vezi că nu prea ai realizat nimic e foarte greu de digerat. Însă e greu pentru că jucătorii români sunt văzuţi foarte prost afară şi asta practic spune totul!", a declarat Florin Lovin pentru Telekom Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  06 Februarie 2018, 08:56

Asa cum joaca acum Lazio,nu ar fi o surpriza prea mare daca ar fi eliminati de fcsb!Pentru ca Lazio "beneficiaza" de un antrenor ciudat,care nu il baga in echipa tocmai pe jucatorul care face diferenta si ma refer la brazilianul Anderson!

mircea1957
mircea1957  •  05 Februarie 2018, 20:56

Intrebarea este daca si Italia are ceva cu el!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează