FOTBAL  »  Superliga  »  SSC FARUL

Dependent de defensivă? Anunț surpriză: "Dacă Petrescu schimbă tactica, nu mai are rezultate"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 martie 2018 16:55

Antrenor la SSC Farul, Petre Grigoraș vorbește despre Dan Petrescu și despre tactica abordată de acesta la meciul cu FCSB de ieri, terminat la egalitate, scor 1-1. Acesta e convins că dacă "Bursucul" ar schimba tactica, n-ar mai avea rezultate. 

"Sunt anumite strategii de joc care încă dau randament. Sunt mulți antrenori care merg pe chestia asta: să nu primești gol și iei cel puțin un punct. Este strategia lui Dan Petrescu, nu se abate de la ea și a aplicat-o și la alte echipe.

Deviza lui este că echipa care primește cele mai puține goluri, va câștiga campionatul. Dacă și-ar schimba strategia, nu cred că ar mai avea aceleași rezultate! Cei de la CFR s-au retras deliberat pentru a-și apăra rezultatul. Nici Steaua nu a excelat, dar nu mai avea ce să piardă", a zis Grigoraș la Sport Total FM.

...despre arbitraj: "La un meci de acest gen, s-au făcut prea multe greșeli. Parcă în alte campionate nu se rupe echilibrul atât de ușor. Când eram antrenor, mi-l doream pe Hațegan la fiecare meci pentru că arbitrajul lui îmi dădea liniște", a mai spus Grigoraș.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
alskar
alskar  •  19 Martie 2018, 18:33

”Anunț surpriză”. Jurnalism făcut la FF.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează