FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Depinde de Budescu » Dacă se face transferul lui "Sărmăluţă" în Qatar, Enache ar putea rămîne la Astra!

Articol de - Publicat duminica, 17 ianuarie 2016 18:06

Fotbalistul de bandă dreaptă ar închide mercato-ul de iarnă al roş-albaştrilor, însă Şumudică insistă ca el să continue sub comanda sa.

Steaua s-a luptat pentru Constantin Budescu, o ţintă primordială pentru campioni, nu l-a adus, însă tot de el depinde ca să definitiveze campania de achiziţii a iernii.

Sursele GSP afirmă că situaţia se prezintă astfel, în acest moment: Budescu încă este în Cipru, alături de Astra, iar Gabi Enache, fotbalist dorit de roş-albaştri, este blocat, momentan nu poate să plece de la giurgiuveni. În plus, Marius Şumudică insistă ca nici unul dintre elevii săi să nu întărească o contracandidată la titlu, dialogînd în mai multe rînduri cu Ioan Niculae ca, în cazul unor oferte clare, fotbaliştii să plece direct în străinătate.

Doar că Astra aşteaptă garanţii ferme că gruparea din Qatar, Umm Salal, va plăti 1,8 milioane de dolari pe căpitanul echipei, pentru a şti dacă permite sau nu transferul lui Gabi Enache.

Jucătorul de bandă dreaptă, care costă în jur de 300.000 de euro, aşteaptă să vadă şi dacă se pot concretiza oferte din afară, fiind pe lista unor grupări din Grecia. Enache, 25 de ani, ar fi ultima mutare a Stelei, fiind dorit ca fundaş dreapta, dorindu-se ca Papp să apară, mai degrabă, în poziţia de stoper.

2.000.000 €este cota lui Enache, conform transfermarkt.de

3 golurişi 7 pase decisive are Gabi în 31 de meciuri pentru Astra în toate competiţiile

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  17 Ianuarie 2016, 20:05
Postat de steaua1986forever pe 17 Ianuarie 2016, 19:35

Rapa are fizic de sahist *** Nu pot sa nu imi aduc aminte de el cu ce frica s-a dus sa bata penalty in fata lui Moti ala, parca zici ca urma sa ii omoare cineva familia, ii tremurau picioarele.

Nu am stiut ca ***" e chiar atat de grav ca trebuie cenzurat.....E interesant cum sunt cenzurate astfel de expresii in schimb lasati injuraturile cele mai abjecte sa apara in comentarii. Felicitari, sunt tari de tot!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  17 Ianuarie 2016, 19:41

Edy, să înțelegem că s-a terminat campania de transferuri la fecesebe? :))

steaua1986forever
steaua1986forever  •  17 Ianuarie 2016, 19:35
Postat de daniel_daniel00 pe 17 Ianuarie 2016, 19:29

Oare nu mai sunt fundasi dreapta in lumea asta incat sa iti doresti sa aduci un mijlocas pe care sa il cobori?M-am saturat de improvizatii in aparare, il prefer pe Rapa daca nu se aduce altul...

Rapa are fizic de sahist *** Nu pot sa nu imi aduc aminte de el cu ce frica s-a dus sa bata penalty in fata lui Moti ala, parca zici ca urma sa ii omoare cineva familia, ii tremurau picioarele.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează