FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA

Derby de România, decisiv pentru calificarea lui Dinamo în EL? » "Bat pe Steaua şi merg în Europa"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 03 mai 2013 15:58

Dinamo a reintrat în cursa pentru calificarea în cupele europene după rezultatele bune din acest retur. În acest moment, roş-albii sînt pe 5, cu 49 de puncte obţinute în 28 de etape.

Alexe şi compania sînt în luptă cu Pandurii, Petrolul şi Astra pentru un loc în Europa League, distanţa faţă de locul secund ocupat de gorjeni fiind de doar 4 puncte. În aceste condiţii, "cîinii" speră la calificarea în preliminarii, chiar dacă mai au de disputat derby-ul cu Steaua peste două etape.

Dumitru Dragomir are încredere în dinamovişti şi spune că se vor califica sigur în Europa dacă vor învinge marii rivali: "Dacă bate pe Steaua, în mod sigur va prinde cupele europene", a spus preşedintele LPF la Fanatik Show.

Dinamo joacă în această seară în deplasare cu Gloria Bistriţa, iar apoi va juca acasă, împotriva Ceahlăului. În ultimele 4 partide din sezon, Dinamo întîlneşte pe Steaua şi Viitorul pe teren propriu şi pe Vaslui şi Oţelul în deplasare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
gymd
gymd  •  03 Mai 2013, 22:39

jalemare: Pune, pune ca tocmai sa terminat, ai luat teapa, eu am pus pe Brasov maine la ora 2, sper sa-mi i-au banutii

jalemare
jalemare  •  03 Mai 2013, 20:21

As pune un milion pe Bistrița. Merita riscul...

ghandalf
ghandalf  •  03 Mai 2013, 19:20

El Ciobandante oricum a testat modul în care să dea punctele verișorilor, cănd a propus să bage Reghe rezervele :))) Pe de altă parte... sunt multe echipe de pescari, ospătari, etc care să facă inutilă chestia asta cu dinamo în Europa ... sau , în fine , nu chiar degeaba ... două meciuri, zero puncte și încă un an de haterit pe net , etc . :))))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează