FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Derby de România // Marele avantaj al lui Dică la debutul pe bancă într-un meci FCSB - Dinamo

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 septembrie 2017 12:23

La patru luni după ce a devenit antrenorul principal la FCSB, Nicolae Dică debutează pe banca tehnică în Derby de România, iar ca jucător, Nick are un CV impresionant în postura de adversar al "câinilor".

Dică are palmares pozitiv în fața dinamoviștilor, dacă lum în considerare toate întâlnirile pe care le-a avut cu Dinamo la FC Argeș, FCSB, CFR Cluj și Viitorul. În cele 22 de meciuri jucate contra rivalei, Dică a înscris de 7 ori. 

PALMARES TOTAL CU DINAMO

  • 22 meciuri
  • 9 victorii
  • 6 remize
  • 7 înfrângeri
  • 7 goluri marcate

În meciurile pe care le-a jucat în tricoul roș-albaștrilor contra lui Dinamo, Dică a strâns 4 victorii și tot atâtea eșecuri, însă unul dintre cele mai răsunătoare succese a venit în finala Cupei României din 2011, jucată la Brașov, când atacantul a marcat decisiv și a adus trofeul în vitrina FCSB-ului. 

Dică faţă în faţă cu Dinamo

Echipă Raport victorii-eşecuri
FC Argeş 3-3
Steaua 4-4
CFR Cluj 1-0
Viitorul 1-0
  • Derby-ul dintre FCSB și Dinamo se joacă pe Arena Națională, duminică, de la ora 20:30, și va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.ro.

Citește în ediția tipărită a Gazetei de astăzi palmaresul detaliat al lui Nicolae Dică împotriva lui Dinamo, la fiecare dintre echipele pentru care a evoluat de-a lungul carierei!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
indolentu
indolentu  •  23 Septembrie 2017, 18:56
Postat de valentinn10 pe 23 Septembrie 2017, 16:43

Voi cand aveti meciul urmator in cupe?, orice cupa chiar si balcanica.. cand ai zis?, esti prost rau ca nu aveti niciun meci, ma pacaleeesti hoootule../ aport, bravo sezi...

hop si capdeminge cu comentarii puierile

valentinn10
valentinn10  •  23 Septembrie 2017, 16:43
Postat de dinamo_fan pe 23 Septembrie 2017, 15:32

marele avantaj e ca in fcsbi s-au bagat vreo 10 milioane in transferuri in timp ce la Dinamo s-a adus numai gratis si nepregatiti. si chiar si asa tremura chilotzii pe ei :)) de la patron la ultimul gigist pe gsp.

Voi cand aveti meciul urmator in cupe?, orice cupa chiar si balcanica.. cand ai zis?, esti prost rau ca nu aveti niciun meci, ma pacaleeesti hoootule../ aport, bravo sezi...

ando89
ando89  •  23 Septembrie 2017, 15:59

Ce legătură are cariera de fotbalist cu cea de secund al lui jijica?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează