FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Derby de România // Pentru dinamoviști, derby-ul e mai presus de orice! Câte bilete au vândut + Măsură în premieră a oficialilor de la FCSB

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 23 septembrie 2017 14:05

Dacă suporterii celor de la FCSB nu au luat cu asalt casele de bilete înaintea derby-ului cu Dinamo, fanii "câinilor" vor epuiza din nou tichetele pentru meciul cu marea rivală.

Dintre cele 8.600 de bilete care le-au fost puse la dispoziție pentru derby-ul de duminică, de pe Arena Națională, dinamoviștii au achiziționat 6.500, iar oficialii celor de la FCSB au luat o decizie în premieră, în ceea ce privește vânzarea tichetelor la derby.

Aceștia le-au transmis fanilor din Peluza "Cătălin Hîldan" că își pot procura bilete de la casa specială de la Arena Națională (Electroaparataj) încă de azi, deși în mod normal acest lucru se putea face doar în ziua meciului.

La antrenamentul pe care Dinamo îl va desfășuraîn această seară, este posibil să asiste și fanii, iar la casele de bilete din "Ștefan cel Mare" vor fi prezeți astăzi, de la ora 14:00, campionii lui Dinamo de la U19, care vor vinde fanilor tichete pentru Derby de România. 

De altfel, Mihai Stoica a recunoscut faptul că steliștii sunt mai interesați de meciurile echipei din cupele europene decât de derby, spre deosebire de suporterii "câinilor", care vor avea o peluză plină cu FCSB, spre deosebire de meciul de revenire din Europa League, când au venit în total 27.000 de oameni. 

"Din (ne)fericire, unii suporteri steliști, mai ales cei din provincie, aleg să vadă pe stadion meciurile noastre din cupele europene și vor absenta la Derby" Mihai Stoica

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (51)
10202045285611647
Doru Costea  •  23 Septembrie 2017, 22:10

Vad un singur lucru in fotbalul romanesc. Alde Becali este irecuperabil in prostia lui, dinamo este pe faras, iar provincia rade. Echipa celor multi si prosti , pleava societatii noi , nu vede decat *** bagat intr~un campionat *** !!! Aplaudati baaaa...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florar
florar  •  23 Septembrie 2017, 21:34
Postat de florar pe 23 Septembrie 2017, 21:13

Pai voi aveti spectatori si aia cu ,,***,numai cand jucati cu FCSB.Cate bilete ati vandut cu Chiajna? Daca sunteti asa de multi de ce jucati in groapa si nu unde joaca meci de meci FCSB?

Bine ca ma cenzurati pe mine...Ai sa o spun altfel.Folosesc limbajul presei.Cica Plzen are mai multe meciuri europene decat Dinamo! Multumiti? Astia sunteti...

florar
florar  •  23 Septembrie 2017, 21:13
Postat de alex_1973 pe 23 Septembrie 2017, 18:38

Ce uita sa spună acest eliberat condiționat este ca FCSB ul nu are suporteri ci doar spectatori.Din acest motiv în cupele europene vin spectatori iar în campionat pe ditamai Național Arena au 1000 de așa ziși suporteri..

Pai voi aveti spectatori si aia cu ,,***,numai cand jucati cu FCSB.Cate bilete ati vandut cu Chiajna? Daca sunteti asa de multi de ce jucati in groapa si nu unde joaca meci de meci FCSB?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează