FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA, AZI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO.

Derby-ul cifrelor între CFR Cluj şi Steaua! Tot ce trebuie să ştii despre confruntarea de diseară

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 28 aprilie 2013 10:09

În această seară, de la 20:30, Steaua va juca în deplasare cu CFR Cluj, într-un meci care îi poate apropia şi mai mult de titlul cu numărul 24. Partida va fi în direct pe Digisport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Derby-ul dintre campioana din sezonul trecut, CFR Cluj, şi viitoarea campioană, Steaua, propune şi cîteva cifre interesante.

La meciul de azi, Steaua vine la Cluj din postura echipei cu cele mai multe goluri marcate din acţiune, 46, în timp ce clujenii sînt formaţia cu cele mai multe reuşite din faze fixe, 19. De asemenea, va avea loc şi un duel între echipa cu cele mai multe meciuri fără gol primit, Steaua (13), şi CFR Cluj, una dintre formaţiile care stau cel mai slab la acest capitol, avînd doar şase partide fără gol primit.

Clujenii au înregistrat o remiză şi trei înfrîngeri în ultimele patru meciuri jucate pe teren propriu, iar Steaua nu a mai pierdut în deplasare din 26 noiembrie, atunci cînd Braşovul s-a impus cu 3-1! Mai mult, la CFR - Steaua va exista şi un duel în premieră între cei doi antrenori. Niciodată Trică şi Reghecampf nu s-au mai întîlnit.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
cfrclujole
cfrclujole  •  29 Aprilie 2013, 23:47

Si egal a fost...

merace
merace  •  28 Aprilie 2013, 19:23

Ce conteaza cifrele? Meciul acesta nu mai are miza pentru campionat. Daca bate CFR, tot nu are mari sanse sa mai ajunga in primele 3. Iar Steaua, si daca pierde, tot are sanse suficiente sa ia titlul. Daca pierde CFR, sau e daca egal, e cam tot aia (doar Steaua s-ar apropia de titlu)... CFR mai are o ultima sansa de cupe europene in Cupa Romaniei. Acolo are de munca...

timarhac
timarhac  •  28 Aprilie 2013, 14:55

Se pare ca steaua este net superioara la toate capitolele, dupa cum era de asteptat. Deci, scorul final, corect si logic e: CFR 2-1 Steaua.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează