FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Derby-ul cu Steaua decide mutări importante la Dinamo din vară: "Ţălnar rămîne doar dacă are rezultate"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 10 mai 2013 15:32

Chiar dacă returul a fost mult mai bun ca prima parte a campionatului, Dinamo este tot într-o situaţie grea, pe locul 5 în clasament şi cu şanse mici pentru o calificare în cupele europene.

Asta şi pentru că vor întîlni Steaua în Derby de România, iar noua campioană a României este determinată să cîştige şi astăzi. În aceste condiţii, sînt posibile foarte multe schimbări la Dinamo în vară, chiar dacă Negoiţă a anunţat că Ţălnar poate rămîne şi dacă nu prinde cupele europene.

Nu de aceeaşi părere este şi Jean Vlădoiu, fost jucător al dinamoviştilor, care anunţă schimbări în vară: "Sînt şanse ca Ţălnar să rămînă la Dinamo doar dacă va avea rezultate, altfel nu. Dinamo este un club mare, aici se vrea performanţă an de an. La Dinamo trebuie făcute anumite schimbări în vară", a spus Vlădoiu la televiziunea sport.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
orastianu
orastianu  •  10 Mai 2013, 19:46

In cazul remanierilor masive Talnar nu mai are loc ca antrenor principal (o stie si el)

submarina
submarina  •  10 Mai 2013, 18:44

La ora actuala, mult mai important pentru Talnar e sanatatea lui personala decat acest derby. Antrenorul trebuie urgent sa treaca la o cura de slabire, altfel ce spune inima si ficatul lui, saracul...scuze ca nu comentez la subiect.

tomagh
tomagh  •  10 Mai 2013, 18:11

Cu lotul avut Țălnar a făcut treabă. Numai că pentru obiective mai mari, cu lot mai bun trebuie un antrenor mai bun. Totul se reduce la bani... Eu zic, că pentru formarea unei echipe sezonul următor Țălnar va fi păstrat, după, vom vedea.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează