FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - STEAUA, AZI, ORA 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Am comentat împreună Craiova-Steaua 0-1. Bilaşco a înscris din 7 metri

Golul lui Bilaşco +15   FOTO
Golul lui Bilaşco

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 27 februarie 2011 22:57

Steaua a reusit sa se impuna la Craiova, castigand meciul cu 1-0 prin golul inscris de Bilasco. In urma acestui rezultat, ros-albastrii raman la 10 puncte in urma liderului Otelul, in timp ce Universitatea stationeaza pe pozitia a 12-a, una aflata la doar doua puncte de zona retrogradarii.

CITESTE AICI CRONICA MECIULUI SCRISA DE MARIA ANDRIES EXCLUSIV PENTRU ONLINE

Min 57 - Lipsesc ocaziile mari de gol în această repriză

UPDATE / "Am controlat jocul şi din ce cred eu în repriza secundă va fi mai uşor", a spus Gigi Becali la GSP TV.

PAUZĂ LA CRAIOVA: Steaua conduce cu 1-0 la pauză, deşi Craiova a avut primele două mari ocazii de gol irosite de Florin Costea

Min 31
- GOL STEAUA. "Roş-albaştrii" deschid scorul prin Bilaşco după ce, acelaşi Bilaşco trimisese mingea în bară

Min 14 - O noua ocazie pentr u Craiova. Florin Costea trimite slab dintr-o poziţie foarte bună

Min 4 - Florin Costea are prima ocazie de gol, şutul acestuia fiind apărat de Tătăruşanu

UPDATE 20:10 Cu 20 de minute înainte de începerea partidei, în tribune sînt circa 8000 de suporteri. Deşi au anunţat că vor veni în număr de 500 la Craiova, doar 20 de fani ai Stelei au ajuns pe arena din Bănie.

UPDATE / Napoli îl titularizează pe bosniacul Subotici

Antrenorul italian a decis să-l trimită în teren din primul minut pe Subotici, jucătorul venit în probe săptămîna trecută şi care a semnat joi cu Ştiinţa. "Alb-albaştrii" au reuşit să obţină cartea verde a jucătorului de la Federaţia Italiană de Fotbal.

UPDATE ora 19:20. Pe stadionul din Bănie sînt doar 300 de spectatori, care îndură un frig pătrunzător, termometrele arătînd minus cinci grade

INTRĂ ŞI URMĂREŞTE LIVETEXT PARTIDA DINTRE CRAIOVA ŞI STEAUA!

NU RATA CRONICA MARIEI ANDRIEŞ, EXCLUSIV PENTRU ONLINE, IMEDIAT DUPĂ TERMINAREA MECIULUI DE LA CRAIOVA!

Craiova şi Steaua se întîlnesc  în derby-ul etapei a XIX-a, partidă care se va disputa astăzi, de la ora 20:30, şi va fi transmisă de DigiSport. Meciul va fi liveTEXT pe gsp.ro, unde vom comenta împreună.

IATA PRIMUL 11

STEAUA: Tătăruşanu - Bonfim, Galamaz, Geraldo, Brandan - Nicoliţă, Ricardo, Marinescu, Tănase - Dică şi Bilaşco.

CRAIOVA: Lung Jr. - Dănănae, Zoro, D. Lopes, W. Lopez - Prepeliţă, Stoica, Ologu - Florin Costea, Subotici şi Mihai Costea.

Stadionul Ştiinţei a fost cuprins de huiduieli atunci cînd crainicul a anunţat: " Echipa noastră va întîlni azi o oarecare echipă din Bucureşti, care ne-a furat în tur"


S-au schimbat multe lucruri faţă de meciul din turul campionatului, atunci cînd echipa din Ghencea reuşea să se impună cu 2-1, la capătul unui meci spectaculos cu faze controversate. Cu alţi tehncieni pe bancă şi cu schimbări majore în formaţiile de start, cele două echipe au nevoie de victorie pentru a-şi îndeplini obiectivele. Două obiective total diferite.

Dacă oltenii ţintesc salvarea de la retrogradare, "roş-albaştrii" încă mai cred în titlu şi nu-şi permit paşi greşiţi avînd în vedere că Oţelul, Timişoara, Rapid şi Dinamo au învins în această etapă.

PARIAZĂ LIVE PE ACEST MECI! 100 DE LEI BONUS!

9 ANI DE AŞTEPTARE

A fost iarnă plină de conflicte la Craiova. Ştiinţa a pierdut doi jucători de valoare, Găman şi Bărboianu, Victor Piţurcă a plecat, însă noua conducere e optimistă şi are mare încredere în lotul actual. Au trecut 9 ani de cînd echipa din Bănie reuşea să se impună în faţa Stelei pe Ion Oblemenco iar fanii aşteaptă o victorie în această seară.

De cealaltă parte, Steaua a rămas fără Bogdan Stancu, golgheterul din turul campionatului, plecat la Galatasaray şi fără grecul Kapetanos. L-a adus însă pe Dică, jucătorul care a reuşit cîteva sezoane excepţionale la gruparea din Ghencea şi chiar dacă nu mai e acelaşi jucător, fostul decar ar putea fi una din surprizele acestui retur.

VEZI AICI CELE MAI TARI FAZE DE LA PARTIDA DIN TURUL CAMPIONATULUI!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (213)
soccerfree.weebly.com
soccerfree.weebly.com  •  28 Februarie 2011, 16:40

A fost frumos dar nu prea

valh
valh  •  28 Februarie 2011, 00:05
Postat de mmstoica1978 pe 27 Februarie 2011, 23:35

ce echipa decimata profesore?in mare a fost tot craiova cea din vara,tot fratii costea,dananae ,prepelita lung jr ,gingiovaenu,ciuca ,david lopes ,dorel stoica,firtulescu,zorro ,aplecat gaman si a intrat zorro si barboianu ,si a intrat ciuca,cu echipa asta v-am batut ,nu cu juniorii

wobay, iliev, gaman, barboianu,dina...sa contiuni. Cu ce a plecat de la noi, voi castigati campionatul. Cu sistemul de atac, doi tusier si var centralul. Asa, v-ati chinuit sa bateti pe Zoro, lopez, ologu, de care tot voi faceati misto! Voi si cu echipa voastra de liga campionilor!

vcorleone
vcorleone  •  27 Februarie 2011, 23:39

Le prinde bine oltenilor cativa ani prin B. Acolo vor avea mai multe sanse sa castige.

Vezi toate comentariile (213)
Comentează
Close