FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Desface șampania » Becali nu mai are emoții la TAS: "Știți ce mi-a zis avocatul?"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 mai 2017 21:35

Gigi Becali e convins că la TAS va câștiga titlul în defavoarea Viitorului. Patronul FCSB se bazează pe regulamentul interpretabil al LPF și spune că un avocat l-a asigurat că va câștiga. 

"Dacă dreptatea spune că Viitorul a câştigat, eu mă înclin. Zic săru' mâna şi cu asta basta. Fac ceva rău? Dacă altora li s-a făcut nedreptate, nu înseamnă că eu o să accept nedreptatea.

Am vorbit cu un avocat, am zis: «există vreo chichiţă care să fie în defavoarea noastră?» Ştiţi ce mi-a răspuns? «Domnule Becali, nu e nici măcar o virgulă care să vă defavorizeze»", a declarat Becali la TV Digi Sport.

FCSB și Viitorul au terminat play-off-ul la egalitate de puncte, însă trupa lui Hagi a ieșit campioană datorită rezultatelor directe din play-off. Patronul FCSB spune însă că regulamentul e interpretabil și ar trebui luate în considerare toate cele 4 meciuri jucate (campionat și play-off).

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (80)
1196706713778202
Adrian Ady  •  26 Mai 2017, 22:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timmm
timmm  •  26 Mai 2017, 15:57

Ce inseamna sa fii gigist? Sa ti cu fcsb si sa te crezi stelist. Sa termin campionatul pe 2 si sa te crezi campion. Sa crezi ca daca ai o bricheta la tine poti castiga orice meci in deplasare. Sa pierzi 0-5 acasa si sa crezi ca e rezultat bun. Sa crezi orbeste orice spune infractorul gigi. Sa crezi ca la Cluj 1,7 milioane in valiza e foarte corect si gigi a facut puscarie POLITIC apoi .Sa fii mult mai supus decat Lutu

1109783702486974
Lilian Ghetu  •  26 Mai 2017, 14:52

bai ciobanule,daca echipa lui Gica (regele),a cistigat campionatul , ce mai umbli pe la TAS si pe la dracu sate ia? Umbli numai dupa bani , si numai dupa hotii ma ***,si mai zici ca esti credincios. esti un hot care nu ai margini,si pe deasupra sa stii ca sunt stelist ,***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (80)
Comentează