FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ 0-2

Deşi au învins Viitorul, clujenii şochează » Ciprian Deac: "Nu avem valoare"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 18 august 2014 23:27

CFR Cluj a învins cu 2-0 pe Viitorul, dar nu toate-s bune la echipa ardeleană. Clujenii au părăsit Europa League în turul trei preliminar al competiţiei, după ce au fost învinşi în ambele manşe de Dinamo Minsk, 1-0 şi 2-0.

Ciprian Deac, marcatorul primului gol din meciul cu Viitorul a explicat că CFR nu mai are valoarea din ultimii ani.

"Nu ne gîndim la cupele europene, nu ne permitem să sperăm la acest lucru dacă ar fi să luăm în calcul ce am făcut în ultimele două sezoane. De doi-trei ani ne tot uităm la televizor la meciurile din cupele europene. Nu avem valoare să jucăm acolo", a spus Deac la Dolcesport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
plischi
plischi  •  19 August 2014, 15:14

un adevarat soc!! bati viitorul si nu ai valoare?! nu se poate...

ortega
ortega  •  19 August 2014, 11:32

De ce șochează ? Ca să învingi Jijitorul nu-ți trebuie valoare ... Blatiștii ăștia sunt de când au promovat numai pe matrapazlâcuri în prima ligă ... Doar-doar o vinde și rejele-analfabet ceva ... Până acum doar la mămuca Oaya ...

marioa
marioa  •  19 August 2014, 09:43
Postat de valiza.epo pe 19 August 2014, 09:08

Becali are SAPTE condamnari definitive la inchisoare!! Printre care are una de e ani pentru CORUPTIE in cazul Bistrita 2006. Plus una de 3 ani pentru cazul de CORUPTIE Valiza din 2008. Plus 1 an pentru acel fals cu care a vrut sa acopere mita din cazul Valiza!! Da, restul de condamnari nu au treaba cu fotbalul.

Pai dracu mai stie cate condamnari are ciobanul. Sincer sa fiu m-am plictisit tot numarand. Ce voiam sa ii spun este faptul ca si cele doua condamnari care aparent nu au legatura cu fotbalul au influentat totusi situatia Stelei. Fara bani nu ajungeau aici. Iar ciobanul fara acel schimb de terenuri nu ajungea sa aiba banii necesari sa ajunga pana aici. Ma refer la Steaua nu la el ajuns la Poarta Alba!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează