FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Variantă neașteptată pentru Denis Alibec » Un român îl așteaptă la echipa sa

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 decembrie 2017 14:22

Răzvan Marin susține că îl așteaptă în Belgia pe Denis Alibec, având în vedere faptul că plecarea atacantului de 26 de ani de la FCSB pare iminentă.

Marin traversează o formă de zile mari la Standard, deși golurile sale din ultimele meciuri nu i-au ajutat echipa să câștige meciuri și să urce în clasament. Revenit în România pentru câteva zile, fostul fotbalist al Viitorului i-a transmis lui Alibec că-l așteaptă în Belgia.

"Aşteptăm ca şi alţi jucători români să vină în campionatul belgian. Alibec, da, de ce nu? El a fost în Belgia mai demult. Sunt singur că îşi va reveni la un moment dat, pentru că Alibec este un fotbalist cu foarte mare valoare", a spus Răzvan Marin, citat de TV Digi Sport.

Alibec a evoluat în Belgia timp de jumătate de an, când a fost împrumutat de Inter la Mechelen, din vara lui 2011 până în februarie 2012.

Echipa lui Răzvan Marin, Standard Liege, este fără victorie în campionat în ultimele 5 meciuri și se află abia pe locul 9, la trei puncte în spatele locurilor de play-off. Kortrijk, Mouscron și Standard sunt la egalitate, cu 26 de puncte și ocupă primele locuri care duc în play-out. 

Totuși, fotbalistul român a marcat de trei ori în ultimele patru meciuri jucate de Standard.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
mosvasile
mosvasile  •  29 Decembrie 2017, 16:37

Sa fim seriosi! Nadejdea e la Sumudica! Sa-i abureasca pe turci, ca va castiga campionatul, daca il aduce pe Alibec! Parca am mai vazut noi filmul asta!

poison
poison  •  29 Decembrie 2017, 16:37

Il vrei la Steaua?

vbga
vbga  •  29 Decembrie 2017, 16:14

Gigi mai bine vorbeste cu Sumudica sa-l imprumute pe Alibec la Kayserispor sa-l puna pe picioare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează