FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Destinație surpriză pentru Ianis Hagi! Care este soluția de avarie găsită de Gică pentru fiul său

Articol de GSP - Publicat luni, 04 decembrie 2017 18:58

Ianis Hagi nu s-a putut impune în prima echipă a celor de la Fiorentina, așa că toscanii se gândesc foarte serios să-l lase să plece în această iarnă.

Fotbalistul venit de la Viitorul își caută deja echipă, sperând să prindă într-un campionat bun al Europei.

ProTV anunță că în cazul în care nu va găsi nimic, Gică Hagi vrea să-l readucă pe Ianis Hagi la Viitorul, adică la echipa care l-a lansat.

Ianis a prins câteva minute în două partide din sezonul trecut, însă în acest sezon n-a intrat niciun minut. Fiorentina a plătit 2 milioane de euro pe Ianis.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
dinamo100
dinamo100  •  05 Decembrie 2017, 10:18

Fara sa-si dea seama Gica Hagi i-a facut mult rau fiului sau! Daca voia sa-l faca mare fotbalist trebuia sa-l dea la un alt club de la bun inceput, sa nu-l tina sub aripa lui pana la 18 ani. S-apoi mai e ceva, lumea trebuie sa inteleaga un lucru: campionatul nostru este la un nivel foarte scazut, prin urmare evolutiile din Liga 1 nu reprezinta un bun indicator pentru valoarea unui fotbalist. S-a dovedit clar in ultimii ani ca "stelele" din campionatul nostru nu fac fata cand merg la cluburi din Europa. Nici macar unul nu a reusit sa se impuna ca titular!!! B. Stancu, Torje, Gardos, Rusescu, Chiriches, Maxim, Stanciu, Chipciu, Keseru, R. Marin... toti au plecat din Romania din pozitie de star, niciunul nu a confirmat decat decat sporadic, iar ulterior s-au transferat la cluburi mai slabe... Apropos, de Vatajelu sau Ivan ati mai auzit ceva?

485809194904413
Costel Tudor  •  05 Decembrie 2017, 05:58

Majestate , sigur la Metaluglobus va fi titular ! Grabeste-te !

para.para
para.para  •  04 Decembrie 2017, 23:36

Il vrei la gesepe? Pe post de postac, nu de altceva.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close