FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Detalii de ultim moment despre transferurile lui Florinel Coman și Rusescu la FCSB: "Nu știu dacă i-ar conveni să nu joace"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 august 2017 11:22

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al celor de la FCSB, a vorbit despre posibilitatea de a-i aduce pe Florinel Coman și Raul Rusescu la echipa roș-albastră. 

"Dacă patronul și-l dorește pe Florinel Coman și are posibilitatea să-l cumpere, eu zic că ar fi un transfer binevenit. S-ar crea o concurență benefică cu Tănase, ar fi foarte bine pentru echipă.

În schimb, va fi greu să-l aducem pe Rusescu, are un salariu foarte mare. Plus că nu știu dacă i-ar conveni lui să vină, ar fi foarte greu să prindă echipa, mai ales că în ultima perioadă nu prea a jucat la fosta lui echipă.

Oricum, patronul nostru a fost dispus să facă investiții în această vară, a adus jucători foarte buni, iar rezultatele se vor vedea. Nu neapărat acum, ci în play-off-ul Ligii 1 și la anul", a declarat Duckadam, la TV Sport Ro. 

"Eu cred într-o victorie cu Sporting, va fi un meci greu, dar cred că putem învinge și să ne califcăm" Helmuth Duckadam, președinte de imagine FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
francescoli1974
francescoli1974  •  18 August 2017, 18:44

Planic a fost in echipa campionatului in Serbia ce tot vorbiți prostii cu Szukala care nu a mai jucat de un an,gloria lui a trecut,a fost bunicel dar asta acum 3-4 ani.

para.para
para.para  •  18 August 2017, 18:06
Postat de steaua_nu_e_fcsb pe 18 August 2017, 15:48

ma dar pe asta cine il intreaba ca nu inteleg ce reprezinta el

Cum cine-l intreaba? Tabloidul lui gigi.

steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  18 August 2017, 15:48

ma dar pe asta cine il intreaba ca nu inteleg ce reprezinta el

Vezi toate comentariile (17)
Comentează