FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Detalii de ultimă oră despre situația de la Steaua » Revine pe “Arena” și-n Ghencea!

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2016 01:00

Cel mai mare stadion al țării ar putea primi curînd avizul ISU, iar MApN regîndește strategia în privința “casei” tradiționale a campionilor.

Gazeta a aflat detalii de ultimă oră despre situația celor două stadioane din București de pe care Steaua a fost alungată pe parcursul lui 2015.

Primăria a răspuns sîmbătă solicitării ziarului și anunță că a refăcut dosarul în care solicită obținerea avizului ISU pentru cel mai luxos stadion al țării, în timp ce noul ministru al Apărării vrea să valorifice într-un alt mod fosta casă a Stelei.

Toate detaliile pot fi citite în ediția tipărită de azi și în cea digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

✓Dovada că Reghecampf are dreptate în conflictul cu naționala » Adversarii nu-și permit cantonamente!
✓Camora vrea în Ghencea dar Steaua a pus transferul pe hold » Iată motivul!
✓Interviu cu românul care poate fi o soluție reală pentru tricolori la Euro » Florentin Matei: "Trebuie să muncești ca să fii băgat în seamă!
✓"CFR mi-a făcut cotă europeană" mărturisește fostul jucător al clujenilor, Ivo Pinto, acum la Dinamo Zagreb, într-un interviu sincer
✓Stadionul pe care va juca România cu Albania la Euro a fost inaugurat în weekend » Avantaj noi!
✓Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 Ianuarie 2016, 15:54
Postat de conasu_boeru pe 11 Ianuarie 2016, 15:52

Din cate stiu eu, voi ati fost clubul cel mai amestecat cu politica, de zeci de ani , nu Dinamo ? Ca a fost Ceausescu, Paunescu, Hrebenciuc, Nastase, Babiuc sau alti generali , toti s-au implicat direct ! Cu ce s-a implicat Ponta la Dinamo ? Daca nu stiai Ponta e...stelist (nu fcsb-ist) !

...l-am uitat pe cel mai ”important” politician : Gigi Becali si slujnica lui , Preshkadam !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 Ianuarie 2016, 15:52
Postat de orlick pe 11 Ianuarie 2016, 14:21

... si pe Arena Nationala sa isi organizeze aniversarile idolul vostru si al lui Negoita: domnul avocat, doctor, galaxie Victor Viorel Ponta

Din cate stiu eu, voi ati fost clubul cel mai amestecat cu politica, de zeci de ani , nu Dinamo ? Ca a fost Ceausescu, Paunescu, Hrebenciuc, Nastase, Babiuc sau alti generali , toti s-au implicat direct ! Cu ce s-a implicat Ponta la Dinamo ? Daca nu stiai Ponta e...stelist (nu fcsb-ist) !

orlick
orlick  •  11 Ianuarie 2016, 15:00
Postat de bvd_magheru pe 11 Ianuarie 2016, 04:07

Ba voi fiind de la sate adica din exteriorul bucurestiiilor va spun eu ce simt bucurestenii stelisti in compaatie cu voi ? Pai il urasc pe judeteanul vostru crescut intr-unul din judetele voastre !! Va spun eu ce simt bucurestenii ste;isti !! Isi baga aia si aia si aia in judetele voastre

Oamenii frustrati, care nu se pot mandri cu vreo realizare in viata lor obscura, se consoleaza cu ipotetica superioritate data de apartenenta la o comunitate in care Dumnezeu le-a harazit sa se nasca. Mai arianule, te anunt ca in echipa Stelei care a castigat CCE, nu prea erau bucuresteni (daca nu il punem pe Iordanescu). La fel si la Dinamo: multi din jucatorii care au facut istorie la echipa (atat cat se putea face istorie acolo :)) nu erau din Bucuresti. Pana si Haldan (unicul capitan) era din Branesti Ilfov. Ma opresc aici, pentru ca mi-e teama ca aceste dezvaluiri te vor impinge ca dupa ce inveti sa citesti (cu scrisul m-am lamurit) sa cercetezi actele parintilor tai si sa descoperi originea lor nedemna. Sper ca atunci cand stelistii adevarati vor vrea sa "isi bage aia si aia" in ei, sa ii protejezi, oferindu-te sa suporti tu tot. Sunt convins ca o sa iti placa

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close