FOTBAL  »  Superliga  »  STADION GHENCEA

Detalii despre cum va arăta noul stadion Ghencea: "O echipă pe nume Steaua va juca acolo"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2016 15:20

Astăzi, la Compania Națională de Investiții a avut loc o ședință în care s-a discutat despre modernizarea sau reconctruirea stadioanelor Steaua, Dinamo, Rapid și "Arcul de Triumf" pentru EURO 2020.

George Boroi, președintele CS Steaua, a fost prezent la ședință, iar la final a dat detalii despre noul stadion Ghencea.

"Cred că stadionul Steaua va fi doar modernizat pentru că există tribună oficială, a cărei durată de funcțiune nu a expirat. Probabil vor fi înlocuite cele două treimi din stadion, mai puțin tribuna oficială, care va fi refăcută la standardele UEFA 2020.

Se va face o expertiză în ceea ce privește tribuna oficială și celelalte corpuri ale stadionului. Sunt propuneri și pentru păstrarea stadionului la capacitatea pe care o are acum. 

Cât despre cine va evolua acolo, va fi o echipă care probabil va purta numele Steaua. Rămâne de discutat dacă actuala Steaua va juca acolo. Suntem dispuși spre orice colaborare, spre orice dialog", a spus Boroi la DigiSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
883135188391540
Popa Corneliu  •  28 Iulie 2016, 13:11

De ce FRF nu face demersurile necesare ca stadioanele care acum sunt in proprietatea MApN, Ministerul Transporturilor si MAI, sa treaca in proprietatea Primariilor de sector? A dispus UEFA ca sa nu mai existe echipe departamentale? Daaaaa!! Cele trei ministere sa foloseasca banii de la Bugetul Statului Roman, adica banii nostri, pentru aparare, transporturi si admistratie publica, nu pentru fotbal! Echipele Dinamo, Steaua si Rapid cand au nevoie de tren negogiaza cu PRIMARIILE!!! Nu-i asa d-le Dancu? Sau poate dl Ponta de aceea l-a numit pe Habarnam Burleanu la FRF, sa-l matraseasca pe oier de la Steaua si astfel sa fie inregimentate/subordonate toate echipele de fotbal POLITICULUI? Reprezentantul mass-media de la FRF, consilierul principal al lui Habarnam, suporter a domnilor Talpan, Zisu si Boroi, dau tonul in pozitia FRF in mass-media romaneasca!!

bigdeal
bigdeal  •  28 Iulie 2016, 01:25
Postat de catalynn pe 27 Iulie 2016, 20:15

Crede-ma ca de abia astept! Sa vezi ***, 7 Păcate o sa para o comedie! :-)

Asteapta, asteapta

steaua1986forever
steaua1986forever  •  27 Iulie 2016, 21:42
Postat de digei pe 27 Iulie 2016, 17:00

El nu spune ca banii vin de la UEFA adica CSA nu are nici o contributie financiara.

Te înșeli amice. Banii vin de la "stat" adica de la mine și de la tine din buzunar. Interesează pe cineva ca se vor renova 2 stadioane fara echipe? Nu. Ma refer la Steaua și Rapid. Iti dai seama cat de bătuți in cap suntem ca nație? In loc sa fie facute toate demersurile posibile sa fie echipe care sa joace pe acele stadioane (adică sa plătească pentru ele chirie) noi preferam sa fie distrus rapidul si steaua sa fie fcsb domnești. Lasă, e mai ușor de la buget, de ce sa fie platite chirii acolo? Mentalitate românească. ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează