FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Detalii despre jucătorul dorit de FCSB » Are profilul perfect pentru Gigi Becali: "A fost crescut de bunici. Garantez pentru el și e foarte credincios"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 octombrie 2017 18:26

Gigi Becali pare să se fi orientat în ultima vreme spre jucători tineri. După ce i-a transferat pe Dennis Man, Andrei Vlad, Florinel Coman și Dragoș Nedelcu, FCSB e gata acum să ia un jucător de 19 ani de la Gaz Metan.

Darius Olaru e noua perlă a fotbalului din Mediaș, iar Ioan Horoba, fostul conducător al medieșenilor, spune că garantează pentru tânărul mijlocaș, care a jucat în toate meciurile din acest sezon.

"Mă bucur enorm pentru Darius şi îl sfătuiesc pe Gigi Becali să îl transfere pe acest jucător cu ochii închişi. De mult nu am mai garantat pentru un fotbalist, dar acest copil este extrem de talentat. Gigi Becali nu trebuie să îl piardă sub nicio formă, iar peste trei-patru ani o să îmi dea dreptate.

Eu l-am ochit pe Darius de când avea 14 ani şi de atunci am început să îl aduc în anturajul echipei mari. Să ştiţi că el nu era un copil de bani gata şi a muncit enorm să ajungă la echipa mare a lui Gaz Metan Mediaş. A fost crescut de bunicii lui, noi de la ei l-am luat, de acasă, şi l-am mutat cu echipa mare la hotelul nostru. Mânca împreună cu echipa mare şi făcea antrenamente cu noi. Însă aveam probleme când trebuia să mergem în cantonamente în străinătate. Nu ştiu exact dacă părinţii lui sunt divorţaţi, nu vreau să vorbesc prostii, dar mama lui lucrează în Norvegia, iar tatăl în Germania, astfel că ne-a fost imposibil să dăm de ei să ne dea procură pentru copil ca să-l trecem graniţa, unde mergeam noi în cantonamente.

Însă acum mă bucur enorm că a ajuns unul dintre cei mai buni fotbalişti de la Mediaş, deşi are doar 19 ani. Are o tehnică şi o viteză de execuţie senzaţională. Îi mai transmit lui Gigi Becali că acest băiat este şi foarte credincios. Ştiu sigur că se duce mai mereu la biserică şi mă felicit că am avut încredere în el, deoarece nu m-a dezamăgit deloc până acum. Sunt sigur că dacă o să ajungă la Steaua o să fie unul dintre cei mai buni mijlocaşi ai acestei echipe", a declarat Horoba pentru Fanatik.

Olaru este unul dintre cei 5 tineri jucători de pe lista lui Gigi Becali. Detalii AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
ray51
ray51  •  12 Octombrie 2017, 11:37

Bietul flacau. Daca nu are un caracter puternic si hormonii ponderati, ii va fi greu in Bucuresti.

endervisa
endervisa  •  12 Octombrie 2017, 11:29
Postat de Nedelcu Dan pe 12 Octombrie 2017, 05:45

Nu stiam ca habotnicia tine loc de valoare...

Ce treaba are faptul ca e credincios si se duce la biserica cu habotnicia? Daca tu ai dreptul sa nu te duci la biserica si ai ales sa faci asta, de ce ceilalti nu au voie sa faca exact invers? Cu ce te incurca ei pe tine? Esti tu cumva cel mai destept dintre toti si stii tu mai bine?

1673663886259505
Gheorghe Nistor  •  12 Octombrie 2017, 10:49

Mai nenoroceste Becali inca un fotbalist ? Fiecare fotbalist care intra in colimatorul lui Becali, are sansa la ghinion. Feriti-va de "silly".

Vezi toate comentariile (28)
Comentează