FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Detalii despre șansele ca Adi Mutu să lase Dinamo pentru FRF + Ce schimbare ar putea face Miriuță în primul "11" cu Juventus

FOTO: Alex Nicodim  / GAZETA SPORTURILOR
FOTO: Alex Nicodim / GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2017 20:10

Ionel Dănciulescu nu crede că Adi Mutu va părăsi Dinamo pentru a merge la Federația Română de Fotbal.

Fostul atacant, acum director sportiv la clubul roș-alb, a anunțat și o schimbare în echipa de start a lui Dinamo pentru meciul cu Juventus București de etapa viitoare. 

"Din ce știu eu, Adi nu și-a manifestat interesul de a merge la Federație. Acum... ce își dorește cu adevărat, doar el vă poate spune", a zis Dănciulescu la TV Digi Sport.

"E posibil ca Brănescu să apere cu cei de la Juventus. Penedo e la națională și mai durează până când ajunge"
Ionel Dănciulescu, despre schimbarea din etapa viitoare

Jaime Penedo a fost convocat la naționala statului Panama. Va juca în preliminariile pentru CM 2018 împotriva Statelor Unite pe 7 octombrie, iar pe 11 va întâlni Costa Rica. Dinamo are programat următorul meci de campionat cu Juventus București, pe 16 octombrie, de la 20:45.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează