FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Detalii din interior despre țintele pe care Dinamo le are pentru această vară: "Nu ne rugăm de ei să vină"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iunie 2016 18:21

Ioan Andone a anunțat care este stadiul negocierilor dintre Dinamo și mai mulți jucători, printre care Hamed Kone și Hatem Elhamed. 

”Până la sfârșit o să aducem ce ne dorim, adică doi portari și cinci jucători de câmp. Suntem în discuții cu foarte mulți, unii mai renunță, la unii mai renunțăm noi. Până la urmă nu ne rugăm de nimeni să vină la Dinamo!

Sincer, m-a deranjat atitudinea lui Elhamed când am stat de vorbă. I-am zis că-l doresc, dar la un moment dat cerea bani pentru impresar”, a zis Ioan Andone conform DigiSport.

...despre Hamed Kone de la Voluntari: ”Este un jucător bun, am fost întrebat acum două săptămâni de el, am spus că l-aș dori, dar nu știu ce s-a întâmplat. Se discută cu el, asta știu. A făcut câteva meciuri foarte bune la început de retur, după care s-a accidentat. Dacă ne grăbim, s-ar putea să nu alegem bine, deci e un risc, cum a fost la Elhamed. A jucat doar șapte minute într-un an”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
zecs93
zecs93  •  20 Iunie 2016, 00:26
Postat de khal_37 pe 19 Iunie 2016, 17:59

montgomery las-o jos, Steaua a fost echipa armatei, dinamo a securității, cea care actual ne conduce tara. Așa ca lasă gargara ăsta ieftină ca nu tine. Armata vrea sa lase Steaua prin orice mijloace fără stadion ( ceea ce a și reusit) și se lupta orbește sa distrugă acest club în timp ce, ministerul de interne protejează echipa sa, ajutand-o prin orice mijloace, și le are la dispoziție, arbitraje, legături cu alte cluburi subordonate, legături sus în politica ( familia negoita a ajuns un pilon important în psd, partidul rosu de la putere), legături în justitie ( inexplicabil cum statul s-a furat pe el însuși cand a hotărât printr-un tribunal de sat, de comună sa ştearga peste 5 milioane de euro datorii la ANAF, practic si-a furat singur căciula doar pentru ca acest club sa iasă din insolvența caz unic în România și nu mă mira asta). Faptul ca ministerul de interne lasă clubul privat sa joace moca pe propriul stadion ( Becali platea armatei cca 1 milion de euro anual chiar dacă el a cumpărat nocturna și a investit peste 12 milioane e euro în Ghencea) neputință plătește o suma modica si așteaptă ca alții sa-o dacă stadion. În fine, rămâne o dilema cum pot însă susții echipa miliției și securității și sa accepți astfel de umilințe, sa fii mințit an de an de căpușele neocomunist care conduc acest club.

Si in armata erau nu mai ofiteri khal cioplit !!! Daca nu stii mai bine nu mai rage ca o iapa in calduri !!!

zecs93
zecs93  •  20 Iunie 2016, 00:23

Adu-l baaa pe Elhamed ca a zis ca rezolvat problema cu impresaru si ca el vrea la Dinamo , a renuntat la arabi unde primea de 200 de ori mai mult salariu decat il primea vreodata in Romania pentru Dinamo, baaa andoneee nu fa prostia asta cu orgoliu ca si rednic, treceti ba peste si aduceti jucatori astea de valoare, luati-l pe Kone si Elhamed ca ne facem echipa va jur !!!

valyomanyd
valyomanyd  •  19 Iunie 2016, 21:22
Postat de randoom_._ pe 19 Iunie 2016, 21:07

daca as putea ti-as da 100 de likeuri. exact asa este cum spui tu. merita sa salvezi commentul si sa il mai postezi.

Tu ai salvat comentariul ala in care ne povesteai ca nu stiu in ce data se termina C:E si Andone nu o sa-si cunoasca jucatorii pentru ca e la Paris ? Sa-l mai postezi, sa vada toti cat esti de prost ! :)))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează