FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Detalii din vestiarul FCSB » Ce veste mare a primit Nicolae Dică înainte de play-off

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 februarie 2018 15:40

Accidentat înainte de meciul tur cu Lazio, 1-0, Denis Alibec s-a recuperat mai repede decât se aștepta.

Atacantul de 27 de ani, care a marcat un singur gol în acest sezon, a început de câteva zile alergările ușoare, potrivit TV Digi Sport.

Astfel, Alibec are mari șanse să fie apt pentru primul meci din play-off, cu Poli Iași. Acesta ar urma să înceapă meciul ca rezervă și să intre pe parcurs, în locul lui Harlem Gnohere.

2.200.000 €este cota lui Alibec, potrivit transfermarkt.de

Alibec are 13 meciuri în Liga 1, marcând un gol, cu Gaz Metan, în primul meci din 2018. Atacantul mai are un gol în Europa League și unul în preliminariile UEFA Champions League.

Citește și: Mutare importantă la FCSB! Schimbare de ultim moment în primul 11 al lui Dică pentru play-off

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
alexutu7
alexutu7  •  26 Februarie 2018, 01:03

primul meci din play-off e cu viitorul...

para.para
para.para  •  25 Februarie 2018, 18:09

Pentru fc5b singura si cea mai mare veste este ca o sa aiba sustinerea totala din partea arbitrilor si a presei sportive. Restul e cancan.

observator_federal
observator_federal  •  25 Februarie 2018, 17:15

Fîcîsîbiști au uitat ce fotbalist excepțional a fost Alibec și faptul că la Astra el îl eclipsa până și pe Budescu! Gigi se pricepe să ia jucătorii cei mai buni de la contracandidate dar, din păcate (pentru ei, nu pentru Fîcîsîbî), pe mulți îi distruge cu toanele și calculele lui de "autodidact" rău sfătuit de indivizi de teapa lui Meme.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează