FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PARTIZAN

Ce incertitudine are stafful înainte de Steaua - Partizan! Încă un detaliu despre jucătorii doriți de Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iulie 2015 12:46

Antrenorul Stelei, Massimo Pedrazzini, a vorbit înaintea meciului dintre campioana României și Partizan, campioana Serbiei. Acesta a discutat și despre situația lui Iancu, dar și despre transferurile anunțate de Gigi Becali. 

"E un meci foarte important, miza este uriașă. Întîlnim o echipă dificilă. Am urmărit-o mult. Tradiția lor e să facă tot ceea ce e posibil să se califice. E foarte important să nu luăm gol aici.

Singura incertitudine e la Stanciu, vom vedea dacă riscăm sau nu cu el. Încă nu este complet refăcut. Dar pînă mîine vom afla totul. Rămîne de văzut ce facem", a zis Massimo Pedrazzini la conferința de presă.

...despre Partizan: "Punctele lor forte sînt niște jucători individuali. Babovici și Zivkovici sînt doar dintre ei. Partizan e o echipă pe care nu trebuie să o lași să joace. Nu e o tragedie dacă luăm gol. Calificarea nu se decide mîine". 

...despre Gabi Iancu: "Iancu este încă sub comanda noastră. Face încă parte din lot. După ședință vom hotărî dacă va face parte din lotul pentru meciul de mîine, să vedem și care este dorința lui. Dacă vrea sa plece în altă parte". 

...despre jucătorii doriți de Becali: "Cei 3 jucători nominalizați de Gigi Becali de la Trencin ne-au atras atenția. Să vedem ce facem. Dar prețul este destul de mare, care deocamdată nu este acceptat de noi. Să vedem! Ceilalți jucători de care zicea dînsul sînt de culoare, atît vă pot spune deocamdată".  Totuşi, jucătorii nu pot fi transferaţi, aşa cum a anunţat FRF în această după-amiază.

Steaua - Partizan este mîine, de la ora 21:30, în direct la ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
valiro
valiro  •  28 Iulie 2015, 18:15

Pedrazzini e antrenorul Stelei ? Ce a patit Radoi ? Pedrazzini trebuie prezentat ca antrenorul secund al Stelei.

mbd555
mbd555  •  28 Iulie 2015, 17:55

"nebraska  •  28 Iulie 2015, 17:14 fcsb nu e Steaua,o stiu si copiii de tzatza." ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibelius
sibelius  •  28 Iulie 2015, 17:50
Postat de 60old pe 28 Iulie 2015, 17:45

Tu nu ai trecut de stadiul asta inca

Pentru el clona de partid de la Tg. Mures era echipa lui Boloni si Hajnal.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează