FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Detalii incredibile din culise » Motivul surprinzător pentru care Andrei Vlad a refuzat prelungirea contractului cu CSU Craiova

Andrei Vlad e considerat viitorul portar al echipei naționale
Andrei Vlad e considerat viitorul portar al echipei naționale

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iulie 2017 12:54

Explicația scandalului surprinzător de la Craiova: Andrei Vlad, portarul "wonderkid" al Universității, a refuzat prelungirea contractului de supărare că patronul Rotaru nu i-a plătit casa.

Revelația finalului de sezon din echipa Craiovei nu vrea să continue în Bănie, și nici nu poate să semneze cu vreun alt club. Andrei Vlad, portarul de 18 ani care a fost aproape să-i "sufle" titlul Viitorului, a refuzat să semneze un contract nou cu Universitatea și rămâne legat de alb-albaștri până în vara anului următor. Timp în care nu va mai fi folosit la CSU, unde nici nu s-a mai prezentat.

Vlad și-ar găsi ușor o formație nouă, numai că echipa care ar semna cu el și-ar asuma un risc important: să fie pedepsită de UEFA în solidar cu fotbalistul și să se aleagă cu interdicția de a efectua transferuri. Cum s-a blocat cariera portarului?

"Nu-ți dau niciun ban!"

El a debutat în Liga 1 în partida cu Viitorul, din finalul sezonului trecut, un joc în care Gigi Mulțescu a folosit o formulă cu rezerve și cu mulți tineri. Cu prestația lui excelentă, Andrei a complicat o partidă pe care era de așteptat ca dobrogenii s-o câștige ușor, dată fiind formula inedită pe care o aliniaseră oltenii.

Vlad a atras atenția în acel meci, însă el era deja internațional U19, un tânăr suficient de bine cotat. Scurtcircuitul din relația cu clubul a apărut după finalul stagiunii.

Surse din Craiova explică de ce un fotbalist de perspectivă a ajuns să nu mai poată continua în Bănie: "Vlad și-a cumpărat cu credit o casă de 60.000 de euro. A ajuns să nu mai poată plăti ratele, așa că a apelat la Rotaru, căruia i-a cerut un împrumut, ca avans din salariul pentru sezonul viitor. "Nu-ți dau nimic!" a fost răspunsul patronului. "L-a lăsat pe copil pe străzi!", se plânge agentul jucătorului, Anamaria Prodan.

"Nici pentru Iașin nu fac asta!"

Ca să forțeze negocierea, goalkeeperul de 18 ani a refuzat să semneze prelungirea și a plecat. Dacă denunță unilateral contractul și semnează cu o altă formație, ar putea primi permis de joc temporar, până la soluționarea litigiului. La finalul procesului, și portarul, și clubul angajator ar putea fi pedepsiți. FCSB, una dintre formațiile cărora le-a fost propus Vlad, nu e interesată.

"Nu risc sancțiuni, indiferent despre care jucător ar fi vorba! Poate să fie Iașin, nu Vlad!", anunță Gigi. Lev Iașin e un fost portar al URSS, o legendă a fotbalului.

"Andrei Vlad a fost aruncat în gura lupului, să ne lase Anamaria Prodan cu vrăjeala asta! La mijloc e un șantaj și în curând veți afla de ce nu a rămas portarul la Craiova. E un jucător de "națională", dar va fi sancționat și sportiv, și economic! FCSB să-l lase, că altfel, ce n-a reușit Talpan va reuși Vlad!" Marcel Popescu, președinte CSU, la Sport Total FM

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
ucv1948
ucv1948  •  07 Iulie 2017, 16:15

ce oameni tristi :((

invinctus
invinctus  •  03 Iulie 2017, 17:12

Apara si asta un meci si ala blat si e vedeta hm . i au venit fumurile la cap !!!!

820919368071930
Olteniacus FotbalClub  •  03 Iulie 2017, 16:11
Postat de Olteniacus FotbalClub pe 03 Iulie 2017, 15:06

luati-l pe branescu imprumt de la juventus torino daca inca mai e sub contract......si dati-l lu dinamoka pe vlad asta ....daca va mai da si pe nistor in afacere ....si asa ei n-au dat un leu pe ei ....i-au luat moka.....craiovei ii lipseste un lider....nistor poate fi un astfel de jucator.......vad ca florin costea s-a transferat cu dina in cipru in liga 2 .....si ei 2 erau buni pt craiova....si asa mititelu l-a luat pe costea la pret de garsoniera in 2005

plus FCDB inseamna si FC Dambovita....majoritatea dambovitenilor sunt dinamovisti ...foarte posibil ca pustiul sa fie dinamovist de mic si in plus ii mai da un bonus si doamna Prodan

Vezi toate comentariile (8)
Comentează