FOTBAL  »  Superliga  »  TRATATIVE

UPDATE Detalii incredibile din culise: negocieri în desfășurare pentru cumpărarea unei echipe din Liga 1. Reacția clubului vizat

Articol de - Publicat joi, 22 iunie 2017 13:51

Pandurii Lignitul Târgu-Jiu este aproape de faliment, aşa că se tot caută soluţii ca pe Municipalul din Târgu-Jiu să fie adusă o echipă care să joace, în condițiile în care arena din Târgu-Jiu va fi una de patru stele, ce va putea organiza meciuri chiar din luna septembrie.

UPDATE 16:30

Oficialii clubului de la Juventus au reacționat și neagă orice posibilitate ca Marin Condescu sau altă persoană să cumpere clubul recent promovat în Liga 1. Mai mult, oficialii clubului au transmis că doresc să facă tot posibilul ca formația să își dispute meciurile la București, pe stadionul propriu.

Știrea inițială:

Acum două săptămâni s-a vorbit de interesul omului de afaceri gorjean Nicolae Sarcină pentru a prelua echipa din Colentina şi să o mute la Târgu-Jiu, însă într-un final mutarea a picat din mai multe motive, cel mai important fiind legat de partea financiară ce urma să fie achitată.

Observând că echipa pe care o conduce are şanse infime să scape de faliment, gaura financiară de la Pandurii Lignitul fiind de aproape 7 milioane de euro, Condescu vrea să dea el lovitura şi să cumpere Juventus Bucureşti alături de prietenii săi apopiaţi!

Unul dintre aceştia conduce grupul Riviera, o firmă bogată din Portugalia, cea care în 2008 a adus la Târgu-Jiu un număr de 15 jucători portughezi printre care Mingote sau Cardoso!

Oferta făcută de Marin Condescu pentru cumpărarea echipei Juventus Bucureşti a fost de 2,5 milioane de euro.

Citește și: Informații-bombă! Plan secret deconspirat: vor să FUZIONEZE ca să rămână în Liga 1! 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
chris_bu67
chris_bu67  •  04 Iulie 2017, 13:42
Postat de jack_the_stripper pe 22 Iunie 2017, 17:44

Mda, la voi, la Dinamoka, nicio sansa - de la pianist nu va alegeti cu nimic...

fcsbist pr@st

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  22 Iunie 2017, 17:44
Postat de ungurul_vesel pe 22 Iunie 2017, 17:00

Individul se hraneste din postari, se lauda ca primeste 10 bani/postare de la gigi. La fiecare 1000 primeste si bonus de performanta.

Mda, la voi, la Dinamoka, nicio sansa - de la pianist nu va alegeti cu nimic...

blatistu49
blatistu49  •  22 Iunie 2017, 17:28

escrocherii nui de mirare ca toate firmele si sponsori importanti sa u retras din *** falimentara faranici un interes si de f slab nivel Second HAND

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează