FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Detalii incredibile ies la iveală! Jucătorii dinamovişti, liber la petreceri şi în cantonamente

foto: Raed Krishan, GSP
foto: Raed Krishan, GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 31 octombrie 2017 20:01

După scandalul bahic izbucnit la Piatra Neamţ, unde cinci jucători ai lui Dinamo au petrecut până dimineaţa înaintea meciului cu Aerostar, noi informaţii privind indisciplina jucătorilor dinamovişti ies la iveală.

Potrivit site-ului dinamo1948.club, cazul "Alcool la Piatra Neamţ" nu ar fi unul singular, actele de indisciplină şi petrecerile fiind la ordinea zilei la Dinamo.

Sursa citată scrie că, în timpul mandatului lui Ioan Andone, jucătorii ar fi petrecut nopţi la rând în cantonamentul din Marbella (Spania), care a avut loc în iarnă. Motivul? Tehnicianul de la acea vreme prefera să-şi petreacă nopţile la casa pe care o deţine în Marbella în loc să rămână în cantonament alături de jucători.

Aceeaşi sursă notează că jucătorii primeau liber la distracţie chiar de la secundul Iulian Mihăescu, care i-ar fi acompaniat pe jucători în timpul petrecerilor organizate de jucători în cantonamentul iberic. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
adianghelescu
adianghelescu  •  01 Noiembrie 2017, 10:46
Postat de steaua1986forever pe 31 Octombrie 2017, 20:35

Vai dar ce "mare secret". Hai sa fim seriosi, toata lumea stia, asta se intampla si la fcsb si la toate cluburile, nu pricep de ce ne aratam atat de mirati si suparati acum cand TOATA LUMEA STIE. Incepand cu soferul autocarului si terminand cu presedinte/patron. Va mai dau una ca sa o tineti minte: la fcsb se face orice numai sa nu afle "sefu'" dar sunt multe pe care MM sau Reghe le tineau pentru ei....

ai dreptate peste tot se intampla dar asa zisii ziaristi au mai gasit un pretext sa loveasca un muribund adica pe dinamo daca lucrul acesta se intampla la fscb binenteles nu scoteau nici un cuvintel

1006846506085655
Dragos Alexandru  •  01 Noiembrie 2017, 09:42

Asta e mostenire de pe vremea lu Bostina si Torje ...... la trimis bine ciobanu pe Bostina undercover .... Si azi mai are efecte vraja lui

zecs93
zecs93  •  01 Noiembrie 2017, 03:33

Din cauza asta Andone si Miriuta au adus aceasta echipa pe locuri de play-outt, pentru ca erau prea primitori cu betivii astea din liga 1, adica sa-i lasi sa petreaca dupa ce echipa nu decurge victorii la rand, mi-se pare ca nu au toata tigla pe casa, cum adica sa te duci sa te distrezi cand iei bataie si riscam sa retrogradam, la Dinamo, in momentu de fata ne trebuie o disciplina nemteasca , un antrenor german *** le trebuie in momentu de fata la Dinamo si bineinteles un patron cu bani, nu coate rupte ala de negoita !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează