FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB, SÂMBĂTĂ, 20:45, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

Detaliul care o ține încordată pe FCSB » Asemănare izbitoare cu sezonul precedent

Articol de - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 14:54

FCSB a fost lider cu două puncte avans şi la jumătatea play-off-ului trecut, exact cum se întâmplă şi acum, însă a pierdut titlul la final.

  • Viitorul - FCSB se joacă astăzi, de la 20:45, și e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look TV.

Titlul nu doar că nu este jucat, însă configuraţia clasamentului, deşi o plasează pe primul loc, îi creează FCSB-ului adevărate migrene. Motivul? Ceea ce s-a petrecut sezonul trecut de la jumătatea play-off-ului până la final.

Clasament acum, după 5 etape din play-off

1. FCSB  41p
2. CFR 39p
3. Craiova  34p

Clasament anul trecut, după 5 etape din play-off

1. FCSB 36p
2. Viitorul 34p
3. Dinamo 29p

Situaţia e aproape identică. Două puncte în plus faţă de a doua clasată şi fix 7 faţă de locul 3. Ce a urmat a fost un coşmar pentru FCSB. În ciuda faptului că n-a pierdut meciul retur de play-off cu rivala în lupta pentru titlul de campioană, 1-1 cu Viitorul, trupa lui Dică a irosit în cele din urmă avansul şi a sfârşit prin a pierde campionatul.

Singura diferenţă faţă de sezonul trecut ar putea fi faptul că acum există posibilitatea ca în cazul în care FCSB şi CFR termină la egalitate de puncte, roş-albaştrii să câştige titlul. Deocamdată însă, şi această variantă e sub semnul întrebării.

Ambele echipe au intrat cu punctaj impar, iar în disputa din Gruia au făcut 1-1. Meciurile directe din play-off vor constitui primul criteriu de departajare, după care, dacă şi pe Arena Naţională va fi 1-1, se va impune formaţia care va avea golaverajul general din play-off mai bun. Acum, FCSB are un avans de 5 goluri! 

Echipele probabile de start din Viitorul - FCSB

viitorul

12puncte a acumulat FCSB în primele 5 etape ale play-off-ului campionatului trecut: 4 succese şi un eşec

8puncte a strâns FCSB în ultimele 5 etape ale play-off-ului sezonului trecut: două victorii, două remize şi o înfrângere

13
puncte a făcut FCSB în primele 5 etape ale acestui play-off: 4 victorii şi un egal

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
timm
timm  •  22 Aprilie 2018, 12:11
Postat de randoom....__ pe 21 Aprilie 2018, 16:44

singura diferenta este exact cea care conteaza. acuma nu prea mai avem cum sa fim dezavantajati in caz de egalitate de puncte cu cfr ***. in stiuatia data iti cam trebuie peste 20 de puncte in 10 etape,pentru a fi campion. Steaua a avut fix 20,daca avea 21,era campioana. acuma deja are 13 si daca mai face 9 puncte,este campioana detasat.

FCSB-CFR la 2-2 sau 3-3 sau 0-1 sau 0-2 sau 0-3. La egal de puncte la final e bine pentru FCSB? :))))))

mihaitanase
mihaitanase  •  22 Aprilie 2018, 08:43

Și acum doi ani a reușit să o depășească pe Astra ,dar în final a pierdut .Se pare că e mai greu cu mentalul .Ar fi a treia oară la rând când reușește în PO sa recupereze ,sa i-au avans și să piardă.Eu sper sa nu se mai întâmple ,dar aseară a scârțâit rău de tot .

hitman222
hitman222  •  21 Aprilie 2018, 18:07
Postat de randoom....__ pe 21 Aprilie 2018, 16:44

singura diferenta este exact cea care conteaza. acuma nu prea mai avem cum sa fim dezavantajati in caz de egalitate de puncte cu cfr ***. in stiuatia data iti cam trebuie peste 20 de puncte in 10 etape,pentru a fi campion. Steaua a avut fix 20,daca avea 21,era campioana. acuma deja are 13 si daca mai face 9 puncte,este campioana detasat.

Blatisti sunt clonatii tai gretosi, singura echipa monitorizata de uefa pentru coruptie.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează