FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Detaliul care poate anula definitiv vânzarea echipei Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2018 13:00

Așa cum GSP.Ro a anunțat în exclusivitate, Ionuț Negoiță negociază vânzarea echipei Dinamo. (Detalii aici)

Deși Negoiță a semnat un precontract de vânzare a clubului Dinamo cu un grup de investiții din Orientul Mijlociu, tranzacția s-ar putea bloca. Adrian Thiess, cel care intermediază negocierile, a anunțat că Dinamo nu va mai fi cumpărată dacă nu se rezolva problema stadionului.

"Dacă chestiunea stadionului nu se clarifică într-o formă sau alta, atunci lucrurile chiar se complică mult mai mult. Credeți că ar fi cineva interesat să cumpere ceva care este într-o situație oarecum complicată și n-are nicio perspectivă? Înțeleg că s-a anunțat planul de investiții de către CNI și este inclus și stadionul lui Dinamo. Dar este o preocupare a avocaților să obțină toate informațiile despre acest subiect", a spus Thiess la TV Digi Sport.

Ce se întâmplă cu stadionul

Deși trebuia modernizat pentru EURO 2020, stadionul Dinamo se află într-o situație complicată. Din cauza contractului dintre Nicolae Badea și CS Dinamo, arena nu poate fi modernizată. Totuși, Compania Națională de Investiții ia în calcul construirea arenei Dinamo în locul velodromului.

Vezi AICI toate detaliile legate de situația stadionului Dinamo și care sunt probleme care blochează modernizarea arenei din Ștefan cel Mare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (49)
sala_dalles
sala_dalles  •  22 Martie 2018, 03:01
Postat de ray51 pe 21 Martie 2018, 13:11

Impotenta intelectuala a romanasilor cu bani este dezvaluita a 'n'-a oara !!! Cat despre 'ragaliile' conducatoare ce sa mai zic... Totul treneaza datorita pozitiei ultracentrale a zonei si a mirosului zecilor de milioane de euro. Si cand te gandesti ca totul este al locuitorilor acestor terenuri de-acum 80-100 de ani...

Nu este ultracentrala . Este aproape de centrul capitalei si atit .

zecs93
zecs93  •  22 Martie 2018, 00:45
Postat de dansy pe 21 Martie 2018, 16:26

Dar ce vreti bai catelusi clonati? Sa va laude ca nu sunteti in stare de nimic in fotbal.Ca ati ajuns rusinea fotbalului-nu ca erati de fala.Titlurile voaste sunt FURATE cu arbitrii,generali etc.!

an de an luati 5 si voi aveti tupeu sa ne faceti pe noi rusini ??

zecs93
zecs93  •  22 Martie 2018, 00:44
Postat de dansy pe 21 Martie 2018, 16:22

Ha,ha,ha! Suporteri de nivel "MONDIAL" Ma doare burta de cat am ras!Cred ca aveti vreo 100-300 de suporteri -la nivel de golani si batausi.

Mai schimbati dreakku si voi placa asta cu cei 300 de spartani, se zgarie deja discu de cate ori am auzit penibilitatea asta, cand faceam coregrafii voi doar baliti la asa ceva , va cade urda de la gura, mai degraba aia cu suporteri numeric putin voi ii aveti, de cate ori jucati pe national arena, atat de plin e stadionu , incat se aud cainii de afara cum latra fcsbistidioti !!!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează
Close