FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - FCSB, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Detaliul care tranșează decisiv lupta CFR Cluj - FCSB » Diferența majoră dintre cele două rivale

Articol de GSP - Publicat luni, 14 mai 2018 16:03

U Craiova și FCSB joacă de la 20:45 în derby-ul penultimei etape din play-off. Partida este liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. Echipa lui Dică are nevoie de victorie pentru a rămâne cu șanse în lupta la titlu cu CFR Cluj.

Ion Marin, fost antrenor la Dinamo, a vorbit despre marea diferență dintre CFR Cluj și FCSB, explicând de ce clujenii sunt favoriți la câștigarea campionatului.

"La CFR Cluj în vestiar vorbește doar Dan Petrescu. Când el amendează un jucător, tot clubul îl susține. Nu vine nimeni să spună «Nu-l amenda» sau «Bagă-l pe ăsta că am dat 1 milion pe el». Și fotbaliștii îl ascultă mereu.

La Steaua, jucătorii nu știu de cine să asculte. Poziția lui Dică este una dificilă. E greu când pierzi vestiarul. Nu este disciplină la echipă. Nici disciplină tactică nu există. Și asta se vede în jocuri", a declarat Ion Marin la Pro X.

Citește și: Război TOTAL la FCSB!!! GSP a aflat motivul REAL pentru care Becali și-a pierdut cumpătul cu Alibec la miezul nopții: "NU mai stă o secundă!" + scandal major cu Dică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
visinu
visinu  •  14 Mai 2018, 21:03

Detaliul major... multumim gazetei pt imbogatirea limbii romane!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează