FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Devastator » Un fost stelist râde de Dinamo: "Joacă în Europa o dată la șapte ani și pierde cu Metalist Harkov"

Imagini cu bucuria de nedescris a steliștilor din 2013, după ce au eliminat-o pe Ajax din Europa League // FOTO: Cristi Preda
Imagini cu bucuria de nedescris a steliștilor din 2013, după ce au eliminat-o pe Ajax din Europa League // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 28 august 2017 21:34

Alexandru Chipciu, fostul jucător al celor de la FCSB, le-a oferit un răspuns ironic dinamoviștilor care acuză că roș-albaștrii au întotdeauna noroc la tragerile la sorți din cupele europene.

"Nu sunt norocoși, și-au construit norocul cu Standard Liege când s-au calificat în Liga Campionilor, cu Galatasaray când i-au bătut, iar turcii erau capi de serie. La fel și-n Europa League când le-am bătut pe Ajax și pe Chelsea. Așa se construiește norocul.

E vorba de noroc? Cu noroc din ăsta joci o dată la șapte ani în Europa și te bate o echipă...nu vorbesc acum de Athletic Bilbao, acolo n-a avut nicio șansă, dar Dinamo în 2012 a jucat cu Metalist Harkov și a fost eliminată", a declarat Chipciu, la TV Dolce Sport.

Alexandru Chipciu (28 de ani) evoluează acum pentru Anderlecht, după ce în perioada 2012-2016 a fost unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (175)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  30 August 2017, 17:14

nec nimejen nu era cap de serie, nici vorskla poltava ...

nomadu71
nomadu71  •  29 August 2017, 20:32
Postat de luciann pe 29 August 2017, 11:09

Harkov aveau echipa buna atunci, ar fi batut orice echipa de la noi!

Nu știe ,, lumea " cine era atunci în trupa lui Metalist...

alexandru_p
alexandru_p  •  29 August 2017, 14:19

Harkov ca Harkov, ca nu e chiar echipa de aruncat; dar daca ne mai intoarcem nu mult in timp in urma, gasim calificari ratate cu: Elfsborg, NEC Nijmegen, NK Varazdin, Vorskla Poltava si o singura calificare cu Slovan Liberec. Toate astea au fost adversare accesibile, ai putea zice ca au avut "bulan" la tragerea la sorti, dar daca n'ai valoare, degeaba!

Vezi toate comentariile (175)
Comentează