FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Devis Mangia a recunoscut oferta importantă avută de Ivan înainte de a pleca la Krasnodar! Un alt club de tradiție l-a vrut, iar suma de transfer era mai mare

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iulie 2017 20:14

Antrenorul lui CS U Craiova, Devis Mangia, a recunoscut că se aștepta la plecarea lui Andrei Ivan pentru că de serviciile atacantului s-a mai arătat interesată și Galatasaray.

Mai mult, turcii au oferit cu 500.000 de euro mai mult decât rușii, însă dorința fotbalistului a fost de a merge în Rusia.

"Ştiam de când am semnat contractul cu Craiova că va fi vândut un jucător în vara aceasta şi ne aşteptam să fie Andrei Ivan, fiindcă el avea oferte şi i se promisese din iarnă că i se va da drumul.

Înainte de a semna cu Krasnodar, Ivan a avut ofertă de la Galatasaray. Pe Ivan nu l-am schimbat în meciul cu Iaşi pe motive disciplinare, ci a fost o decizie tactică", a spus Mangia conform TV Dolce Sport.

CS U Craiova a obținut 3 milioane de euro din vânzarea lui Andrei Ivan la FC Krasnodar. Banderola de căpitan a fost preluată acum la CS U Craiova de Alexandru Băluță.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 Iulie 2017, 06:21

daca e adevarat au ales Krasnodar fiindca Ivan are mai multe sanse sa joace titular ...asta i cel mai important pentru el ...sa fir titular meci de meci ...

239210873112253
Adrian Și Atât  •  21 Iulie 2017, 23:34

Încă o știre despre PSD-CSU Craiova la care nici un postac clonac nu comentează. Din păcate! pentru ei... sunt mai importante știrile despre echipe din liga 4-a. Și PSD-CSU Craiova va juca cu Milan! să ajungi în cupele europene și să nu ai suporteri... ce jenant.

para.para
para.para  •  21 Iulie 2017, 22:22

Au refuzat oferta mai mare pentru ca sunt romani si n-au nevoie de bani. Bai ne lasati cu harneli din astea ieftine?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close