FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Devis Mangia, atuul lui CSU Craiova pentru un sezon reușit? "Lucrează la un nivel la care se operează în fotbalul de înaltă performanță"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iunie 2017 11:56

Tehnicianul italian Devis Mangia se bucură de o susținere importantă la CSU Craiova, ideile acestuia, care militează pentru promovarea masivă a tinerilor, fiind pe placul conducerii tehnice. 

"Este un absolvent al școlii de la Converciano, e viceampion european cu o mare putere fotbalistică, la tineret (n.r. - Italia, în 2013) . Știe să lucreze cu tinerii, iar orientarea noastră a fost către un antrenor care să nu se uite la vârsta biologică, ci la valoarea intrinsecă.

Mangia a lucrat mult în aria echipelor de tineret, la cluburi care au furnizat mulți jucători buni.

Am adus un antrenor care să lucreze la un nivel la care se operează în fotbalul de înaltă performanță. Mangia are credibilitate europeană, nu doar în zona Italiei. Faptul că se află aici denotă seriozitatea clubului nostru", a declarat Marcel Popescu, la TV Digi Sport. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
eugen76_pan
eugen76_pan  •  29 Iunie 2017, 13:23

***.as paria ca dupa 10 etape asta nu reuseste nicio victorie

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează