FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0

Devis Mangia, dialog inedit cu Marius Avram: "L-am întrebat când s-a schimbat regulamentul"

FOTO: Facebook @U Craiova
FOTO: Facebook @U Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 martie 2018 21:43

Devis Mangia, antrenorul celor de la U Craiova, i-a reproșat centralului Marius Avram că nu a respectat regulamentul când a acordat doar două minute de prelungire în repriza secundă a egalului alb cu CFR Cluj.

...despre meciul cu CFR Cluj: "Calitatea jocului a fost categoric influențată de starea gazonului. Recunosc, a fost un meci destul de neplăcut. Știam cum va aborda CFR partida, nu ne-a surprins cu nimic.

Nu i-am reproșat nimic arbitrului. L-am întrebat doar când s-a schimbat regulamentul, să nu mai protestez data viitoare. Au fost 6 schimbări în partea secundă, iar el a indicat doar două minute de prelungire", a declarat Mangia la TV Digi Sport.

...despre schimbările tactice: "Dacă la început vorbeam despre foarte mute ocazii de gol, lucrurile s-au schimbat. Avem o apărare solidă, am primit un singur gol în ultimele 7 partide. Trebuie să găsim un echilibru între cele două faze.

Gardoș s-a antrenat excelent săptămâna asta. A meritat să prindă lotul. A fost o decizie tactică. Astăzi am fost nevoit să îl trimit pe Bărbuț în afara lotului, deși aveam nevoie de el. Ăsta este și motivul pentru care vreau să avem mai mulți jucători pe banca de rezervă". 

Vezi și: VIDEO+FOTO Dușmanii golului » Craiovenii și clujenii au remizat într-un meci fără ocazii clare. FCSB poate redeveni lider

CLASAMENT PLAY-OFF

clasament2

PROGRAM ETAPA 3-A PLAY-OFF

Sâmbătă, U Craiova - CFR Cluj 0-0
Duminică, Astra Giurgiu - Viitorul, 18:00
Duminică, FCSB - Poli Iași, 20:45

PROGRAM ETAPA 3-A PLAY-OUT

Concordia Chiajna - FC Botoșani 0-0 
Dinamo - Juventus București 1-2
Sâmbătă, FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș 1-2
Luni, ACS Poli Timișoara - Sepsi, 20:45

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  01 Aprilie 2018, 13:59

Mangia asta- pe care toti il lauda-a avut noroc cu portarul, care a scos miraculos sutul lui Hoban de la radacina barei!Cu toate ca era clar ca trebuia sa faca ordine la mijloc-unde pierdea majoritatea mingiilor-l-a introdus pe Mateiu numai spre final!Daca Petrescu i-ar fi introdus pe cei trei-Costache,Ionita si Tucudean-mai din timp,"le baga mortu in casa" celor de la fcsb!

foreverstiinta
foreverstiinta  •  01 Aprilie 2018, 13:53

Smecher rău Mangia ăsta!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează