FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - ASTRA 1-0

Devis Mangia, după victoria chinuită cu Astra: "De asta am făcut atâtea greșeli" » Italianul explică de ce debutul lui Gardoș întârzie

FOTO: Facebook U Craiova
FOTO: Facebook U Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 martie 2018 22:45

Devis Mangia, tehnicianul lui U Craiova, a vorbit după ce echipa sa a câștigat primul meci din play-off, 1-0 pe teren propriu cu Astra Giurgiu. 

"Sunt fericit, echipa a făcut un meci bun, a controlat partida. Nu vreau să repet atât de mult, dar echipa a avut câteva greșeli tehnice din cauza stării gazonului. E dificil să construiești pe un astfel de gazon. Totuși, asta înseamnă că jucătorii trebuie să primească și mai multe merite pentru această victorie. 

Băluță a jucat bine până acum, am vorbit cu el. Azi, am decis să schimb anumite lucruri, să deschid mai mult echipa prin a da mai multe minute altor jucători. Andre Santos, Briceag, Bărbuț au intrat și au jucat foarte bine. 

Momentan, jucăm foarte bine în defensivă. Pentru un antrenor, e mai greu să schimbi în defensivă decât la mijloc sau în atac. Trebuie să ținem cont de faptul că apărarea a jucat foarte bine. Toți jucătorii din lot trebuie să fie pregătiți pentru că vor avea șansa lor. E posibil să-l vedem pe Gardoș pe teren etapa viitoare. El lucrează foarte bine, trebuie să facă asta în continuare. Va veni și vremea lui", a declarat Mangia, la TV Digi Sport.

Italianul le-a felicitat pe handbalistele celor de la SCM Craiova, care s-au calificat azi în semifinalele Cupei EHF. (detalii, aici)

"Felicitări pentru SCM Craiova, tuturor fetelor și antrenorului de acolo. E un rezultat foarte important ce au făcut, vreau să le transmit sincere felicitări. E extraordinar să câștigi returul după ce în tur au pierdut. Sincere felicitări", a spus Mangia, la Look TV. 

Vezi aici cronica partidei
VIDEO cu unicul gol al meciului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
860792057352229
George Jianu  •  14 Martie 2018, 23:11

A fost un meci greu ,cu o victorie muncitâ ,s-a vazut ca atacul conteazã ,formula de baza ,jucand mai mult cu Burlacu !¡!! Hai Știinta Craiova ! Hai CS Universitatea Craiova !

albalbastru72
albalbastru72  •  11 Martie 2018, 13:00

Nu a fost o victorie chinuita,a fost o victorie muncita si pe deplin meritata(pentru cei care nu au vazut meciul si vor sa fie informati corect).Luati punct cu punct caseta tehnica a meciului ca proba.

dansy
dansy  •  11 Martie 2018, 10:35

Tudor nu da doua cartonase galbene pentru faulturi ce implicau calcarea pe talpa piciorului si EDWARD de Ilfov zice ca a fost dezavantajat de arbitru.E cred ca a fost si panalty la acel hent(mana fundasului de la Astra era la 100 de km de corp)si daca nu lovea mingea cu mana aceasta ajungea la un jucator craiovan care era liber in careu. Se aude d-le EDWARD de ILFOV?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close