FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 2-0

Devis Mangia s-a luat de propriul jucător după eșecul cu FCSB: "Să vorbească mai puțin!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2018 22:59

Devis Mangia i-a transmis un mesaj categoric lui Alexandru Băluță, după înfrângerea cu FCSB, scor 0-2.

"Jocul s-a schimbat foarte rapid, am primit gol după 5 minute. Știam că sunt periculoși la fazele fixe, că au o talie mult mai mare decât noi. Trebuie să ne apărăm poziția a treia, e importantă pentru accederea în cupele europene.

Băluță trebuie să joace și să vorbească mai puțin. Nu m-a nemulțumit nimic, dar dacă are ceva să îmi spună, o poate face în vestiar. 

Faptul că nu marcăm e o problemă evidentă. Trebuie să găsim soluții. Astăzi nu am făcut un meci slab, dar nu am profitat de șansele avute", a declarat Mangia la TV Digi Sport.

 Băluță a fost lăsat pe bancă azi, la startul meciului cu FCSB, fiind introdus după pauză. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  10 Aprilie 2018, 14:56

Italianul a fost atât de periat in egoul lui,de cei de la Steaua,încât a stricat echipa...nu numai Băluță dar și Mateiu,dar și Burlacu...miroase urat Mister sau mai bine zis mister...sau antrenor de locul...4...trei e la Hagi...

1292400187474490
Gabriel Vaduva  •  10 Aprilie 2018, 10:55

D-le Mangia,ai curaj si spune ca nu ai tu lot de primul loc si care ar fii jucatorii care nu sunt de nivelul acestei competitii.Pai ne batem cu pumnul in piept ca suntem tari atata timp cat noi nu marcam de etape bune si cand ma marcat am facut-o la un scor de 1-0 sau 1-1;nu crezi ca vina iti apartine in totalitate?De ce nu mai joaca Baluta?Zlatinski e mana moarta ,nu avem atacant de careu ,toate aceste se datoreaza tie Ms. Mangia!strategie ioc;Dica ti-a dat o lectie cu toata experienta ta,nu uita ca el vine antrenor din liga a- lll a din Romania ;rusine italianule! ai pierdut vestiarul .A vazut toata lumea si cei care nu se pricep ca Bancu are veleitati de atacant de careu ,i-a toate filmarile cu golurile lui Bancu si vezi in ce pozitie a primit mingea si cum a patrus in careu...e simplu!! s-a nu cauti scuze la jucatori pentru ca tu esti singurul vinovat.

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  10 Aprilie 2018, 10:34

Mangia s-a trezit pe locul trei intr-un campionat de toata jena si cu o echipa bunicica. Si atunci si-a adus aminte ceea ce uitase el de multa vreme si anume ca este antrenor. Asa s-a facut ca a inceput sa aiba si principii. De exemplu chiar daca nu merge la echipa asta, jocul cu trei fundasi este optiunea principala. Fotbalul este un joc sportiv care poate fi practicat si in 10 si in 9 jucatori, pentru ca antrenorul are derptul sa bage in teren oameni de figuratie. Apoi, foarte important este sa se creeze automatismele, din care cauza mereu centram in careul adversarilor, desi acolo nu este nimeni, insa ne va prinde bine cand vom avea un varf. Interesanta este si optiunea de a transfera jucatori pe care nu-i folosesti pentru ca nu sunt in stare sa inteleaga ceea ce tu nu esti in stare sa explici. Eu cred ca Mangia si-a pus cam multe perne sub fund si unele ar trebui sa mai zboare.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează