FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Devis Mangia, trei înfrângeri din trei meciuri de la venirea la Craiova » Cum îi liniștește pe suporteri

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iulie 2017 11:53

Devis Mangia, tehnicianul italian al celor de la CSU Craiova, nu intră în panică după ce echipa sa a pierdut toate cele trei meciuri amicale jucate în cantonamentul din Austria.

Noul antrenor al oltenilor crede că mai are de pus la punct multe aspecte pentru ca CSU să devină una dintre forțele Ligii 1. 

"Este normal să nu fim încă la sută la sută, deoarece încă lucrăm mult, iar jucătorii sunt puțin obosiți. Concluzia este că trebuie să muncim în continuare.

Un aspect pozitiv este acela că jucătorii încearcă foarte mult, muncesc foarte mult, însă este clar că trebuie să mai lucrăm, să devenim mai buni și să jucăm mai mult ca o echipă", a declarat antrenorul Devis Mangia, conform TV Digi Sport.

Rezultatele oltenilor din cantonamentul din Austira: 

CSU Craiova - CSKA Sofia (Bulgaria) 2-4 (DETALII, AICI)
CSU Craiova - Ludogoreț (Bulgaria) 0-1 (DETALII, AICI)
CSU Craiova - FC Ufa (Rusia) 1-2 (DETALII, AICI)

Echipa antrenată de Devis Mangia va mai disputa o partidă de verificare în stagiul de pregătire din Austria, urmând să se dueleze cu vicecampioana Ucrainei, Dinamo Kiev. Partida va avea loc miercuri, 5 iulie. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
deuxex
deuxex  •  02 Iulie 2017, 16:59

In amicalele din vara lui 2016 Craiova a batut tot. Apoi, in campionat, echipa a inceput bine si a terminat prost. In acest moment se testeaza jucatori, se pun la punct anumite automatisme. Nu e nicio tragedie daca nu am batut locul 5 din Rusia, echipa cu un buget de 75 de milioane de euro.

908074729289300
Radulescu Aurel  •  02 Iulie 2017, 16:06

Trebuie cateva transferuri dar,trebuie si un antrenor cat de cat.Cu acest papagal din Italia nu vor face nici pe jumate din era Multescu.Asta a venit sa invete fotbal in Romania,ca si acel fotbalist Rambe.

superdaniel72
superdaniel72  •  02 Iulie 2017, 15:44
Postat de invinctus pe 02 Iulie 2017, 13:57

Cateva transferuri nu ar strica dar nu cred ca aduc macr un fotbalist in firea lui aduc numai expirati !!

Baaaaaaaaaaa, Mangia, luati jucatori, anul trecut, la fel ca si acum, nu aveati jucatori, acum nu aveti nici macar rezerve.V am trimis eu pe mail pe cine sa luati , ca echipa de scout nu exista, iar italieni expirati din liga 3-4 NU VREM!VERIFICATI MAIL!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close