FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - JUVENTUS 3-1

Devis Mangia, vrăjit de suporterii lui CS U după primul meci oficial acasă: "Seamănă cu cei ai lui Napoli"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 21:22

Devis Mangia se bucură de victoria din meciul cu Juventus București, scor 3-1, în primul meci oficial de pe noul stadion "Ion Oblemenco". Îi compară pe fanii Craiovei cu cei ai lui Napoli, formația italiană recunoscută pentru ultrașii pe care îi are.

"Am făcut un meci deosebit, aveam nevoie de asta. Puteam marca de mai multe ori. Per total pot spune că sunt mulțumit de prestația echipei.

Când se fac multe schimbări în echipă există anumite riscuri. A contat mult atitudinea jucătorilor de azi, care a fost una extrem de pozitivă.

Trebuie să le mulțumim suporterilor. E un mare ajutor dat echipei faptul că ne-am mutat acasă. Suporterii pot schimba ritmul unei echipe, ne ajută mult.

Suporterii Craiovei sunt precum cei ai lui Napoli. Și culorile sunt asemănătoare, dar și atmosfera seamănă destul de mult", a zis Devis Mangia la LookTV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
prazburg1948
prazburg1948  •  20 Noiembrie 2017, 02:23
Postat de andrei.f pe 19 Noiembrie 2017, 12:53

Da, da, Craiova este magnifică dar, cu o singură condiţie, să joace întotdeauna cu ultima clasată. Când pică pe mâna steliştilor ia, acasă, şi bătuta şi manita !

Voi stiti cel mai bine cum sta treaba cu manitas.

suporterucv
suporterucv  •  19 Noiembrie 2017, 14:07
Postat de titiduru22 pe 19 Noiembrie 2017, 01:27

O adunatura de samantari care au strigat de trei ori in tot meciul . Dupa trei meciuri nu va mai fi nimeni in hambar !

Nu confunda dinamo cu craiova la suporteri ...jucam in alta liga aici !!

andrei.f
andrei.f  •  19 Noiembrie 2017, 12:53

Da, da, Craiova este magnifică dar, cu o singură condiţie, să joace întotdeauna cu ultima clasată. Când pică pe mâna steliştilor ia, acasă, şi bătuta şi manita !

Vezi toate comentariile (38)
Comentează