FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - PETROLUL 1-0

Dezamăgire în vestiarul Petrolului: "Cred că e cea mai grea perioadă pe care a avut-o o echipă din Liga I!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2016 22:44

Portarul Petrolului Ploieşti, Alberto Cobrea, a vorbit la finalul înfrângerii cu FC Botoşani (0-1) despre situaţia delicată în care se află echipa sa.

Petrolul are mari probleme financiare, dar jucătorul afirmă că suporterii sunt cei care ar trebui să îi motiveze pe elevii lui Constantin Schumacher.

"Trecem printr-o perioadă foarte grea, cred că e cea mai grea perioadă pe care a avut-o o echipă din Liga I. Când intri pe teren nu sunt bani, sunt suporterii. Când eşti profesionist, dai 100%, nu căutăm scuze", a declarat Cobrea la finalul meciului pentru DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
671046503035531
Andy Nicoara  •  05 Martie 2016, 08:36

Petrolul isi merita soarta cum si-o merita si Rapid ori Steaua.Echipele cu suporteri de o mitocanie si o rautate exagerata nu merita mai mult.Nu ma refer la suporterii obisnuiti ci la acele factiuni de ultrasi,turbatii peluzelor.Exista un Dumnezeu al fotbalului care nu accepta asa ceva.

portardelegenda
portardelegenda  •  05 Martie 2016, 08:16

cobrea are dreptate pai daca joci cu spectrul banilor in cap atunci fa bine si nu mai intra pe teren , declari greva si gata ca daca oamenii aia vin la stadion nu vor sa auda vaicareli ci platesc sa vada spectacol asa ca daca nu vrei nu intri pe teren si gata . Alibiuri se gasesc oricand

plischi
plischi  •  05 Martie 2016, 07:38

BANU' - GREA POVARA!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează