FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dezamăgirea din reanimare! » Dinu a suferit la penalty-ul ratat de Dănciulescu

Cornel Dinu a urmărit meciul cu Varazdin de la terapie intensivă, conectat la un computer care îl monotoriza
Cornel Dinu a urmărit meciul cu Varazdin de la terapie intensivă, conectat la un computer care îl monotoriza

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 30 iulie 2011 10:50

Mister a suferit pentru nereuşita lui Dănciulescu, a fost dezamăgit de gafele din joc şi crede că dinamoviştii i-au subestimat pe croaţi.

A făcut infarct acum două săptămîni, acum e internat la terapie intensivă, unde aşteaptă vestea bună că un stent a fost suficient şi nu ar mai fi nevoie de operaţie pe cord deschis. Coincidenţă sau din nefericire, de la fereastra "reanimării" se vede excelent terenul lui Dinamo. Cornel Dinu a urmărit de acolo cum jucătorii lui Ciobotariu trec de la extaz la agonie în meciul de miercuri seara, 2-2 cu Varazdin. VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI DINAMO-VARAZDIN!

- Mister, numai emoţiile astea nu vă trebuiau...
- Nu pot să spun că am avut emoţii, noi, ăştia care am jucat, înţelegem lucrurile altfel. Am fost doar dezamăgit.

- Dar nu v-au tras doctorii de la fereastră?
- Ce să mă mai tragă, că oricum aici e Wermacht. Primele zile nici nu aveam voie să vorbesc la telefon. Acum am venit la geam cu computerul legat de mine, că îmi dozează Heparina, un medicament pentru fluidizarea sîngelui. Şi stau la terapie intensivă, la reanimare pe româneşte, nu în salon cum au spus ăştia prin presă.

- Mai credeţi în calificare?
- Să ştii că aceşti croaţi au fost subestimaţi. Să nu uităm cum e privit fotbalul la ei, cum sînt organizaţi încă de la juniori.

A suferit pentru Danciu

- Supărat după acest meci?
- Decepţionat. M-a durut ce a păţit Danciu, care e un om prea conştiincios cu viaţa lui şi cu antrenamentele şi din această cauză cred că a pierdut puţin din reacţie. Şi îmi pare rău de Ciobi, care ştiu că a lucrat bine. Am spus-o, pentru ca automatismele şi schemele să se lege e nevoie de minimum două luni.

- Cum vă explicaţi căderea de la 2-0?
- Păcat, jucaserăm bine, evoluam bine pînă la 30 de metri de finalizare. Dar vîrfurile au stat prea mult cu spatele la poartă, Torje şi Alexe au jucat prea mult pentru ei. Mă uitam la Torje, nu e logic să stai 30 de minute din 45 pe stînga ca să intri cu piciorul drept. O faci, dar apoi treci la loc. Apoi egalarea care îţi toarnă plumb în picioare, nu îţi mai iese nimic.

- Aşadar, nu sînteţi prea optimist pentru retur.
- Ţi-am spus, croaţii sînt croaţi. Iar ca acel sistem de care vorbeam, acea concepţie de joc, la care Ciobi a lucrat bine, are nevoie de două luni pentru a funcţiona. Şi de 8 luni pentru a deveni eficient.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
fcgeo
fcgeo  •  31 Iulie 2011, 00:28

Ţi-am spus, croaţii sînt croaţi. Iar ca acel sistem de care vorbeam, acea concepţie de joc, la care Ciobi a lucrat bine, are nevoie de două luni pentru a funcţiona. Şi de 8 luni pentru a deveni eficient"ESTE AL DOILEA CARE SPUNE DE CAT TIMP ARE NEVOIE O ECHIPA SA JOACE IMPREUNA CA SA FIE OMOGENA SI COMPETITIVA,DOAR CA ESTE MAI INGADUITOR DECAT PRIMUL.DOMNUL LUCESCU SN. SPUNEA CA CEL PUTIN UN AN PENTU A FUNCTIONA SI 2 SA FIE EFICIENTA GATA PENTRU PERFORMANTA.LA NOI,INSA NU ARE RABDARE NICI PRESEDINTELE,NICI PATRONUL DAR MAI ALES IMPRESARUL ,CARUIA II SCLIPESC OCHII CAND ARE SUB SEMNATURA UN JUCATOR BUN. ABIA ASTEAPTA SA-L DEA.

v_for_vendetta
v_for_vendetta  •  30 Iulie 2011, 11:20

nea Cornele ,citeste bre o carte buna,nu te mai uita la gloabele astea de la dinamo si nu numai,nu ti si matale sa sanatate? iti faci amplifici probleme cu fotbalul romanesc? ia bre o carte buna si citeste iar daca vrei sa vezi fotbal,butoneaza telecomanda si vezi matale un meci de prin america de sud,spania,germania,italia....pe unde se mai joaca fotbal,nu la noi!

mioara_prostutza
mioara_prostutza  •  30 Iulie 2011, 01:21
Postat de imperator pe 30 Iulie 2011, 01:13

Saracu Dinu , il baga astia in mormant de viu .....nea Dinule nu te mai uita la ei , nu meriti asa ceva !

Il vrei la steaua?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează