FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Dezastru în fotbalul românesc » Dragomir: "O să se desfiinţeze mai mult de jumătate din echipele din Liga 1"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 20 iulie 2013 20:10

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, nu vede cu ochi buni viitorul fotbalului român. Acesta se teme că multe dintre echipele din Liga 1 din acest an vor dispărea în scurt timp.

"În 6-7 etape vor începe marile probleme financiare ale acestui campionat. Vine o criză financiară fără precedent. Nici pe timpul lui Gheorghiu Dej nu era aşa.

Mi-e frică nu să se retragă, ci că o să se desfiinţeze. Mai mult de şase, şapte nu rezistă. O să intre în insolvenţă majoritatea, dar aşa rezistă vreo 2 ani.

Jumătate din echipele din campionat sînt în pericol să se desfiinţeze. Fotbalul a beneficiat de convenţiile civile şi asta lăsa o echipă să plutească. În noul cod fiscal vin şi te iau cu datoriile din urmă.

Au distrus cluburile, toate au datorii acum. Noul cod fiscal omoară sportul. Nu mai există nicio facilitate pentru sport. Şi vin acum retroactiv şi cer banii de la cluburi", a spus Dumitru Dragomir la Fanatik Show de la DigiSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (51)
alex_777
alex_777  •  22 Iulie 2013, 00:07

Mitica desfiinteaza-te pe tine COMUNIST ce ai fost si jepcar ce esti!!!, vezi ca jiji face un turneu de table si pe meloane nu asa!!!!!!

plischi
plischi  •  21 Iulie 2013, 18:06

s-a gandit cineva din LPF la varianta cu mutarea Ligii Insolvente la Detroit?! Acolo intregul oras este declarat oficial falimentar, asa ca in acest mod se va ramane fara probleme cu intregul efectiv iar rcs-rds isi va vinde drepturile catre eurosport si gata!

aburel80
aburel80  •  21 Iulie 2013, 10:35
Postat de sorindrag pe 21 Iulie 2013, 10:03

dupa logica ta si fc branzelona ar trebuii sa ceara asta pentru faptele de coruptie dovedite ale conducatorilor! cat o sa mai labaresti subiectul asta oaie de ghena? de ce va ofruscati numai voi stelemistii de povestea asta nu inteleg! voi ar trebuii sa tineti capul in pamant dupa cum ati ajuns in divizia A si dupa cum ati ramas! vrei sa-ti repet istoria infiintarii clubului bosevic CCA?

deocamdata in anul de gratie 2013 faptele sunt urmatoarele ; Rapid a intrat in faliment datorita proastei organizari a conducerii sau reaua vointa a aceleasi conduceri, faptul ca exista o lege a insolventei facuta special pentru evazionisti si rai platnici a salvat deocamdata clubul de la faliment, cat despre istoria fotbalului romanesc numai compara merele cu perele ca nu seamana deloc ps ; ai grija la limbaj, ca nu dovedesti decat ca esti idiot

Vezi toate comentariile (51)
Comentează