FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI - DINAMO 2-1

Dezastru la Dinamo! Jucătorii lui Contra au avut evoluții catastrofale » Favoritul fanilor și preferatul lui Contra au fost cei mai slabi

Articol de GSP - Publicat luni, 14 august 2017 11:04

Dinamo a pierdut surprinzător meciul cu CSM Poli Iași, 1-2, după un meci extrem de slab făcut de echipa alb-roșie.

Jucătorii lui Cosmin Contra au avut o evoluți dezamăgitoare, singurii care au impresionat fiind Adam Nemec, marcatorul golului, și portarul Jaime Penedo. Cei doi au fost notați cu 7 de Gazeta Sporturilor.

La polul opus s-au aflat Ionuț Nedelcearu, Juan Albin și Sergiu Hanca. Aceștia au avut evoluții catastrofale și primit nota 3, cea mai mică a meciului. Nici Katsikas, folosit ca fundaș stânga, nu a avut un joc bun, primind nota 4.

Cei mai buni jucători ai meciului au fost Kizito și Jo Santos, marcatorii golurilor celor de la Iași, ambii fiind notați cu 8. Dinamovistul Cosmin Contra a primit nota 4, în timp ce Flavius Stoican a luat 8.

caseta

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
grandetorito
grandetorito  •  14 August 2017, 16:46

Buni astia doi adusi pe bani multi: Salomao si Albin. Hanca cred ca s-a consumat tot sezonul trecut... pe final. Varza cu carne! :))

sakamoto
sakamoto  •  14 August 2017, 16:34

Daca pleaca Contra, va fi mai bine? Eu cred ca nu. Neghinitza i-a adus antrenorului de la dinamu, jucatori liberi de contract. Basarab Panduru zicea cu citziva ani in urma, intr-o emisiune la tv:daca transferi un jucator de 50000 de euro, de atitzia euro itzi joaca. Daca aduci un jucator de 5 milioane de euro, de atitzia bani joaca. Cum militzienii transfera numai fotbalisti liberi de contract, de atitzia bani joaca. Contra nu este un vrajitor, care sa faca minuni! La fel cum nici Daum nu este. Din nimic, nimic nu iese. Atita timp cit nu exista fotbal juvenil, si mai ales campionat de tineret-sperantze, arbitraje sincere, nu putem pretinde sa avem fobal cit de cit valoros. Campionat blatuit de arbitraje banditeshti, fotbal juvenil inexistent, bani de transfer din partzi, asta avem, asta iubim!Ciao!

177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  14 August 2017, 16:07
Postat de tonyys pe 14 August 2017, 15:56

Dinamo vrea sa castige campionatul cu albina, salamo, romica, canca,nimec si rivanoldinio...

modesti

Vezi toate comentariile (32)
Comentează