FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezastru la FCSB! Roș-albaștrii sunt la pământ la un capitol important » Marea îngrijorare pentru echipa în care Becali a investit milioane

FCSB a fost umilită de Astra la Giurgiu, 0-2 // FOTO: Raed Krishan
FCSB a fost umilită de Astra la Giurgiu, 0-2 // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2017 09:33

În ierarhia meciurilor dintre echipele care acum se află pe primele 6 locuri, trupa lui Dică e abia la jumătatea topului, în fruntea căruia e Astra lui Iordănescu jr.

FCSB nu este lider, are 5 puncte mai puţin decât CFR şi echipa are tot mai puţine argumente să se considere favorită la câştigarea titlului. Mai sunt de jucat 7 etape din sezonul regular, după care se va intra în play-off, unde e foarte probabil să regăsim cele 6 formaţii care acum ocupă această zonă.

Cum stă gruparea antrenată de Dică într-un top realizat exclusiv pe meciurile disputate între cele care acum se află pe primele 6 poziţii? Nu doar că nu e lider, dar nici măcar locul al doilea nu-l prinde, aşa cum se întâmplă în clasamentul general al Ligii 1.

Ierarhia e dominată de o echipă surpriză, Astra Giurgiu! Iordănescu jr. şi compania au avut un parcurs excelent cu formaţiile bune, 12 puncte câştigate din 21 posibile, un randament de peste 50%. Prag pe care FCSB nu a reuşit să-l atingă.

Astra şi CFR au acelaşi număr de puncte la acelaşi număr de meciuri, 7, atâtea câte a disputat şi FCSB. Giurgiuvenii au, de departe, cele mai multe goluri marcate, 14, cu aproape 50% peste ofensiva lui Dică!

Vezi în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală o statistică îngrijorătoare pentru Dică&co cu doar câteva etape înainte de startul play-off-ului

Tot azi exclusiv print:

"Când tac vulturii, trăncănesc papagalii!" » Documente pentru istorie: Cornel Dinu prezintă notițele pe care și le face la fiecare meci din Liga 1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
andrei.f
andrei.f  •  29 Noiembrie 2017, 14:12

Valoarea Astrei s-a văzut în Europa unde a fost *** afară de prima echipă întâlnită, nici măcar nu rețin numele acelei echipe anonime care a *** afară. Deocamdată, Steaua joacă în două campionate și numai ea joacă în Europa !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

manty_one
manty_one  •  29 Noiembrie 2017, 12:36
Postat de valeri_gazaev100 pe 29 Noiembrie 2017, 10:41

Oricat as vrea sa te cred, nu pot. Fc fcsb nu exista pe atunci. A aparut in peisajul fotbalistic autohton in 2003, atunci când actualul finantator a falimentat si ulterior radiat fosta societate , pentru a crea una noua, fara datorii. O clona. fc fcsb....care evident nu e Steaua ! =)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  29 Noiembrie 2017, 11:54

Sa nu ai parte de un dezastru.Daca la dat in minge cu piciorul,folosesti asemenea expresie,inseamna ca faci umbra degeaba pe pamant.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează